Exclusieve keukens en projecten op maat.

Uwmaatkeuken.nl is onderdeel van ‘Van de Scheur interieurbouw’ Wij zijn al jaren gespecialiseert in het maken van interieurs op maat. Zo kunt u bij ons terecht voor uw keuken op maat, garderobekast op maat, tv meubel op maat, eiken en pvc vloeren en nog veel meer. Wij verzorgen uw complete interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Een mooie keuken in Waardenburg maakt uw huis helemaal af

Bent u op zoek naar een mooie keuken in Waardenburg? Zo’n keuken waarmee u zich in uw nieuwe huis dat u wellicht onlangs heeft gekocht helemaal thuis voelt? Kom dan zeker eens langs in de showroom van Uw Maatkeuken.nl in Lienden. Wij hebben een ruime keuze in verschillende stijlen keukens, en dan hebben we het nog niet eens over de kleur. Gaat u voor een landelijke keuken of houdt u meer van strak en modern? Een greeploze keuken is ook helemaal hot, en ook die hebben we uiteraard voor u. Wat uw keuze ook wordt voor uw keuken in Waardenburg, wij willen er graag voor zorgen dat u er vele jaren onbezorgd plezier van zult hebben.

Exclusieve keukenbladen

Bij een exclusieve keuken op maat hoort een exclusief keukenblad. Een prachtig marmer werkblad met een mooie adering? Keramiek of toch een strak design Hi-macs blad?

Een fraaie keuken in Waardenburg in uw favoriete kleur

Als u een keuze heeft gemaakt voor de stijl van de keuken volgt de volgende belangrijke keuze: Welke kleur krijgt uw nieuwe keuken in Waardenburg? Gaat u voor een tijdloze kleur of is uw smaak meer uitgesproken? Wij bieden keukenbouw in Waardenburg in iedere stijl, dus aan ons zal het niet liggen. Wij willen alleen dat u volledig tevreden bent over uw nieuwe keuken. Tot slot is er de keuze voor de inbouwapparaten. Die bieden wij in diverse merken en prijsklassen. Een handige vaatwasser, een ruime koel/vriescombinatie en natuurlijk een kookplaat. Gaat u daarnaast voor een combi oven of voor een luxe inbouw koffiezetter? Het kan allemaal. Als alle keuzes zijn gemaakt wordt uw keuken direct besteld.

Kom gezellig keukens kijken in onze showroom in Lienden

Een keuken moet je zien in het echt. Daarom bent u van harte welkom om uw nieuwe keuken in Waardenburg te komen uitzoeken in onze showroom. Een keuken laten bouwen in Waardenburg doet u immers maar enkele keren in uw leven en over die beslissing wilt u goed na kunnen denken. Maak een afspraak door het online formulier in te vullen, wij zorgen er dan voor dat wij alle tijd voor u hebben om u met raad en daad bij te staan bij het uitzoeken van uw nieuwe keuken.

Een exclusief ontwerp van uw maatwerk keuken of interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

UWMAATKEUKEN.NL

CONTACT

STEPHENSONSTRAAT 25
4004 JA TIEL
TEL. 0344-600020

Selecteer een pagina