Greeploze maatwerk keuken.

Een keuken op maat zonder handgrepen of knoppen? Maak kennis met een greeploze keuken! Greeploos is een trend die zich de afgelopen jaren enorm heeft ontwikkeld. Een greeploze keuken op maat biedt naast de gemakken ook een moderne en rustige uitstraling. Bekijk hieronder de inspiratievoorbeelden van greeploze keukens.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Verschillende soorten greeploze keukens op maat

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw keuken greeploos uit te voeren. Een voorbeeld daarvan is een verstekgreep. Een ander voorbeeld is het push to open systeem. Dit houdt in dat u tegen het keukendeurtje of tegen de keukenlade aan drukt en de deur of lade open gaat. Één van de laatste innovaties is het knock to open systeem. U klopt op de deur en het opent zich. Dit is een perfecte optie voor een koelkast of vaatwasser. Zo kunt u de gehele keuken greeploos uitvoeren. Ook uw keukenapparatuur greeploos uitvoeren? Dat is mogelijk! Het prachtige en kwalitatief erg goede merk Gaggenau heeft ovens, stoomovens en combi magnetrons die geheel uitgevoerd zijn zonder greep. Zo kunt u uw gehele keuken op maat greeploos uitvoeren.

Keukenbladen voor moderne greeploze keukens

Bent u benieuwd wat voor een keukenblad het beste bij uw greeploze keuken past? Composiet, keramiek of Hi-macs?

Eiken greeploze keuken op maat

Onze keukens op maat zijn leverbaar in vele verschillende materialen. De keuken hiernaast afgebeeld is gemaakt van eiken edelfineer. Edelfineer is verkrijgbaar in diverse varianten. U kan kiezen voor een rustige dosse fineer of juist een wat drukkere rustieke variant.

Het fineer kan op vele verschillende marnieren behandeld worden. Het kan bijvoorbeeld in een bepaalde kleur geolied worden met een 2-componenten olie. Of zoals de eiken keuken op maat hiernaast afgebeeld is, zwart gebeitst en afgespoten in een matte 2-componenten lak. Door de speciale 2-componenten lak is de keuken beschermt tegen het intrekken van vuil etc. Uwmaatkeuken.nl beschikt over een eigen spuiterij waar wij iedere kleur kunnen maken zoals u wenst.

Keukenapparatuur

 

Siemens, Gaganue, Bosch, Miele, Bora of Novy. Modern keukenapparatuur voor uw greeploze keuken op maat.

Bronzen greeploze handgemaakte keuken

Het spoeleiland van deze bijzondere keuken is geheel greeploos uitgevoerd. Dit wordt gedaan doormiddel van een verstek greep. Het spoeldeel is geheel op maat gemaakt naar de wensen van de opdrachtgever. Het eiland is behandeld met een speciale brons coating. Samen met de hoogglans zwarte apparatenwand geeft dit een prachtig beeld. Bronzen handgemaakte keukens zijn dé trend van 2020. De opdrachtgever heeft gekozen voor een werkblad en achterwand van het merk Dekton by Cosentino. Dekton geeft maar liefst 25 jaar garantie op hun werkbladen. De apparatuur die in deze brozen keuken is verwerkt is van het merk Gaggenue. Gaggenue staat bekend om hun strakke en elegante keukenapparatuur. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Keukenbladen voor een greeploze maatkeuken

Uw keuze is gevallen op een greeploze keuken op maat. Maar wat voor een soort keukenblad kies ik nou voor mijn moderne greeploze keuken? Uwmaatkeuken.nl heeft een uitgebreid assortiment keukenbladen in vele soorten materialen en van diverse merken. Zo vindt u bij ons composiet bladen, keramiek bladen, Hi-macs bladen maar bijvoorbeeld ook rvs bladen. Deze bladen leveren wij onder anderen van de merken Dekton, Silestone, Diresco en Neolith. Kijk voor meer informatie op onze keukenbladen pagina.

Wilt u de keukenbladen en greeploze maatkeukens in het echt komen bekijken? Maak dan een afspraak en laat u inspireren in onze showroom.  Ook kunt u een kijkje nemen in onze werkplaats, hier ziet u hoe de keukens op maat gemaakt worden.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

UWMAATKEUKEN.NL

CONTACT

STEPHENSONSTRAAT 25
4004 JA TIEL
TEL. 0344-600020

Selecteer een pagina