Exclusieve keukens en projecten op maat.

Uwmaatkeuken.nl is onderdeel van ‘Van de Scheur interieurbouw’ Wij zijn al jaren gespecialiseert in het maken van interieurs op maat. Zo kunt u bij ons terecht voor uw keuken op maat, garderobekast op maat, tv meubel op maat, eiken en pvc vloeren en nog veel meer. Wij verzorgen uw complete interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De mooiste handgemaakte moderne keukens

Wordt het tijd voor een nieuwe keuken in uw huis? Of wilt u in uw nieuwe woning ook een fantastische keuken neerzetten? Neem dan eens een kijkje bij wat we u bij Uwmaatkeuken.nl allemaal te bieden hebben. We bieden u namelijk een schitterende keuken, die geheel voor u op maat wordt gemaakt. Samen met u bekijken we hoe uw droomkeuken er uitziet, waarna wij deze voor u bouwen. Zo heeft u straks een keuken die alle onderdelen heeft die u nodig heeft, met de look die helemaal bij uw persoonlijke stijl past.

Exclusieve keukenbladen

Bij een exclusieve keuken op maat hoort een exclusief keukenblad. Een prachtig marmer werkblad met een mooie adering? Keramiek of toch een strak design Hi-macs blad?

Een handgemaakte moderne keuken bestellen

Uwmaatkeuken.nl is al meer dan 12,5 jaar actief op het gebied van ontwerp en productie van bijzondere keukens. Bij ons vindt u een moderne, handgemaakte keuken die voorzien is van alle hedendaagse keukenapparatuur. Samen met u zetten we op papier wat uw wensen zijn, waarna we in ons hoogwaardige tekenprogramma een levensecht model van de keuken laten zien. Aan de hand hiervan ziet u hoe uw keuken er straks in uw nieuwe huis uit kan zien. U kunt hier nog aanpassingen aan maken, of aan ons het seintje geven dat we aan de slag mogen gaan met de productie van uw nieuwe keuken!

Meer weten over onze moderne, handgemaakte keukens?

Bij de productie van uw handgemaakte moderne keuken gebruiken we de beste materialen die er te krijgen zijn. Alles om ervoor te zorgen dat u straks een keuken heeft die helemaal op uw persoonlijke wensen aansluit. Bij ons staan persoonlijke aandacht, kwaliteit en service voorop. We willen er per slot van rekening voor zorgen dat u straks die moderne handgemaakte keuken heeft waar u zich prettig in voelt! Meer weten? Neem dan eens contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen. U kunt ook even een kijkje nemen op onze website om te zien wat voor moderne handgemaakte keukens wij al eerder hebben gemaakt.

Een exclusief ontwerp van uw maatwerk keuken of interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

UWMAATKEUKEN.NL

CONTACT

STEPHENSONSTRAAT 25
4004 JA TIEL
TEL. 0344-600020

Selecteer een pagina