Moderne keuken op maat

Een moderne maatwerk keuken blinkt uit door de strakke lijnen en gladde afwerking. Door de symmetrie en strakke voorgeving geven deze keukens een rustige uitstraling. Bij uwmaatkeuken.nl wordt alles op maat gemaakt. Dit betekent dat er enorm veel mogelijkheden en keuzes zijn. Van greeploos eiken tot design hoogglans. Samen met u stellen wij graag uw droomkeuken samen! Geheel naar uw eigen ideeën en wensen.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Diverse soorten moderne maatkeukens

Er bestaan veel verschillende soorten moderne keukens. Denk bijvoorbeeld een een strak hoogglans model of een combinatie met donker gekleurd eiken. Vaak worden er geen grepen toegepast op deze modellen. De keukens worden dan greeploos uitgevoerd. Dit kan door middel van een mooie verstek greep of door een goed functionerend push to open systeem, ook wel tip-on genoemd. Push to open houdt in dat u op de deur drukt en dat de deur dan open gaat. Vaak zien we op bijvoorbeeld een koelkast of vaatwasser wel weer een greep. Dit vinden wij bij uwmaatkeuken.nl niet bij een strakke moderne keuken op maat passen. Daarom hebben we ook daar een mooie oplossing voor. Knock to open dit houdt in dat u op de koelkast of vaatwasserdeur klopt en de deur dan automatisch open gaat. Kortom bij uwmaatkeuken.nl zijn alle opties mogelijk!

Moderne keukenbladen

 

Bent u benieuwd wat voor een keukenblad het beste bij uw moderne keuken op maat past? Composiet, rvs of keramiek?

Wij bieden u de merken Dekton, Silestone, Diresco en Neolith aan.

In 2016 maakte wij kennis met interieurbouwer Rinie van de Scheur. In het eerste gesprek kwam direct naar voren hoe gepassioneerd hij is over het meubelmakersvak. De persoonlijke aandacht die hij heeft voor al zijn projecten sprak ons direct aan. Rinie heeft in het voortraject goed meegedacht, waardoor wij de juiste keuzes hebben kunnen maken. Het team bestaat uit jonge professionals die sterk bestrokken zijn bij het project. Communicaties met Rinie en zijn medewerkers verliep flexibel. Wij zijn zeer tervreden met het eindresultaat en de kwaliteit die van de Scheur interieurbouw heeft geleverd.

Familie Gerritsen

Maatwerk keukens van hoge kwaliteit

Bij uwmaatkeuken.nl staat kwaliteit erg hoog in het vaandel. Al onze keukens worden grotendeels ambachtelijk met de hand gemaakt. Hierdoor kunnen wij onze hoge kwaliteits eisen waarborgen. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen. De moderne maatwerk keukens worden onder andere gemaakt van mdf. Mdf bestaat uit houtvezels die zijn gebonden met kunstharslijm. Wij gebruiken uitsluitend het vochtwerende mdf. Het mdf wordt in onze eigen spuiterij op de door u gewenste kleur gespoten. Ook hier worden uitsluitend hoge kwaliteit 2-componenten lakken gebruikt.

Wilt u de kwaliteiten van onze keukens op maat ervaren? Kom dan langs in onze showroom te Lienden en bekijk de verschillende mogelijkheden. Hier kunt u ook een kijkje nemen in onze werkplaats.

Keukenapparatuur

Bij een modern keukenmeubel hoort ook modern keukenappartuur. Siemens, Gaggenau, Bosch, Miele, Bora of Novy. Wij bieden u een breed assortiment merken.

Moderne fenix keuken op maat

Bent u al bekend met het materiaal fenix? Fenix is een zeer bijzonder materiaal. Het materiaal heeft een zelf herstellend vermogen, anti bacteriële eigenschappen en is vingerdruk proof. Het allermooiste van dit materiaal is dat het een extreem matte uitstraling heeft. Hierdoor krijgt uw fenix keuken een mooie  strakke en moderne uitstraling. Er is keuze uit meer dan 20 stijlvolle decoren, allicht een decor wat bij u past.

Bij de fenix keuken zoals hier afgebeeld is er gebruik gemaakt van een rvs werkblad. Een prachtige combinatie, en het werkblad is ook nog een praktisch in gebruik. De fenix maatkeuken is geheel greeploos uitgevoerd door middel van het push to open systeem. Zelf de ingebouwde koelkast is door op het front te drukken te openen.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

UWMAATKEUKEN.NL

CONTACT

DE HOFSTEDE 20
4033 BV LIENDEN
TEL. 0344-600020

Selecteer een pagina