Exclusieve keukens en projecten op maat.

Uwmaatkeuken.nl is onderdeel van ‘Van de Scheur interieurbouw’ Wij zijn al jaren gespecialiseert in het maken van interieurs op maat. Zo kunt u bij ons terecht voor uw keuken op maat, garderobekast op maat, tv meubel op maat, eiken en pvc vloeren en nog veel meer. Wij verzorgen uw complete interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Een handgemaakte design keuken in uw huis

Bent u een beetje uitgekeken op uw huidige keuken? Wellicht staat deze er al een tijdje en wordt het echt tijd voor een nieuwe. Het kan natuurlijk ook dat u in een nieuw huis gaat wonen en dat u daar graag een prachtige keuken neer wil zetten. Wat uw wensen ook zijn, u bent bij Uwmaatkeuken.nl aan het juiste adres. Wij maken voor u een prachtige, handgemaakte design keuken die helemaal voor u op maat is gemaakt. Deze is dan voorzien van de modernste apparatuur, waarbij u natuurlijk helemaal zelf de beslissing maakt welke onderdelen u aan uw keuken toe wilt voegen.

Exclusieve keukenbladen

Bij een exclusieve keuken op maat hoort een exclusief keukenblad. Een prachtig marmer werkblad met een mooie adering? Keramiek of toch een strak design Hi-macs blad?

Op zoek naar handgemaakte design keukens?

Wilt u een design keuken die handgemaakt is? Bij Uwmaatkeuken.nl hebben we al meer dan 12,5 jaar ervaring met het ontwerpen en maken van de mooiste keukens. Ons bedrijf is onderdeel van Van de Scheur Interieurbouw, een gerenommeerd bedrijf op dit gebied. Als wij samen met u naar een keuken gaan kijken, dan staan uw wensen en behoeften natuurlijk centraal. We hebben een realistisch tekenprogramma klaarstaan, waarmee u meteen kunt zien hoe uw keuken er straks in uw nieuwe huis uit komt te zien. We hebben verschillende stijlen die wij voor u kunnen realiseren. Denk aan een klassieke keuken, een greeploze keuken of natuurlijk een handgemaakte design keuken.

Meer weten over onze handgemaakte design keukens?

Indien u meer wilt weten over onze handgemaakte design keukens, dan raden wij u aan om gewoon even contact met ons op te nemen. We kunnen altijd een afspraak maken, waarbij u langskomt om uw wensen en onze mogelijkheden door te nemen. Wij realiseren voor u een design keuken die met de hand gemaakt is. We hebben verschillende materialen in het assortiment, zoals meerdere soorten houtfineer, mdf of speciaal bewerkt plaatmateriaal. Uiteraard kunnen wij uw keuken daarbij ook in elke gewenste kleur leveren. We hopen dan ook graag van u te horen als u op zoek bent naar een design keuken die met de hand gemaakt is!

Een exclusief ontwerp van uw maatwerk keuken of interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

UWMAATKEUKEN.NL

CONTACT

STEPHENSONSTRAAT 25
4004 JA TIEL
TEL. 0344-600020

Selecteer een pagina