Keukens en interieurs op maat.

Uwmaatkeuken.nl is onderdeel van ‘Van de Scheur interieurbouw’ Wij zijn al jaren gespecialiseert in het maken van interieurs op maat. Zo kunt u bij ons terecht voor uw keuken op maat, garderobekast op maat, tv meubel op maat, eiken en pvc vloeren en nog veel meer. Wij verzorgen uw complete interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De zwarte keuken die al uw culinaire dromen verwezenlijkt

Een zwarte keuken is niet meer uit hedendaagse woonwinkels weg te denken. Waar voorheen vooral voor lichte tinten werd gegaan is donker nu wat de klok slaat. Met een dergelijke kleur wordt een echt statement gezet en het moet dan ook passen bij de bewoner van een huis. Een keuken is de spil van het huis en moet aansluiten bij de stijl van de eigenaren én andere kamers. Uwmaatkeuken.nl helpt graag bij het ontwerpen van de uw ideale keuken. Deze specialist maakt al 12,5 jaar maatkeukens en weet precies hoe u het beste ondersteund kan worden.

Exclusieve keukenbladen

Bij een exclusieve keuken op maat hoort een exclusief keukenblad. Een prachtig marmer werkblad met een mooie adering? Keramiek of toch een strak design Hi-macs blad?

De mogelijkheden voor een zwarte keuken? Bij ons zijn ze eindeloos

Bij ons staan uw wensen gedurende het hele proces centraal. Wat zijn uw mogelijkheden? Op basis daarvan bespreken we keukenopstellingen en maken we een globale schets. De informatie die we van u krijgen stoppen we vervolgens in een 3D-keukenontwerp. Bent u tevreden met de zwarte keuken zoals wij die ontworpen hebben? Dan gaan we graag voor u aan de slag en komt het aan op de details. Welke materialen mogen we gebruiken en hoe ziet u handgrepen en eventuele snufjes voor u? Een maatkeuken moet compleet op uw wensen zijn afgestemd.

Een combinatie van diverse stijlen in één? Dat is geen probleem

Door onze eigen werkplaats en spuiterij hebben wij de vrijheid om uw ideeën centraal te stellen. Tot in de kleinste details kunnen veranderingen worden doorgevoerd. De zwarte maatwerk keuken uit uw dromen komt daadwerkelijk tot leven. Ziet u bovendien graag een combinatie van diverse stijlen? Uiteraard is dit geen probleem. Het resultaat is een unieke en donkere keuken die nergens anders te vinden is. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje in onze showroom in Lienden.

Een exclusief ontwerp van uw maatwerk keuken of interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

UWMAATKEUKEN.NL

CONTACT

STEPHENSONSTRAAT 25
4004 JA TIEL
TEL. 0344-600020

Selecteer een pagina