Bakovens 

Bakovens zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Vaak worden ze onderverdeeld in 3 soorten. Inbouwovens, compacte bakovens en bakovens met magnetron. Dit laatste wordt ook wel een combi bakoven of combi magnetron genoemd. De inbouwovens zijn het grootst van formaat. Deze zijn leverbaar in 90 cm breed en 60 cm breed en 60 cm hoog. De compacte bakovens zijn ook 60 cm breed maar zijn dan 45 cm hoog. Wat voor een bakoven u ook zoekt, eenvoudig of juist voorzien van alle nieuwste technologieën? Wij helpen u de juiste keuze te maken.

(Combi-) magnetrons

De meeste inbouw magnetrons zijn tegenwoordig voorzien van een bakoven. Of misschien wel beter gezegd de meeste bakovens zijn tegenwoordig voorzien van een magnetron. Bakovens met magnetron bieden flexibiliteit en uitstekende kookresultaten. Deze combi magnetrons zijn in twee hoogtes verkrijgbaar, zowel in het 45 cm hoog en in het 60 cm hoog.  Uiteraard bestaan de losse inbouw magnetrons ook nog. Ze zijn perfect geschikt om het snel opwarmen van uw gerecht of ingevroren eten te ontdooien. Bij uwmaatkeuken.nl vindt u magnetrons en bakovens met magnetron van allerlei merken. Siemens, Bosch, Miele, Gaggenau en nog vele andere merken.

Stoomovens en Combi-stoomovens

Koken met stoom. Door te stomen blijven de smaken en vitaminen behouden. De stoomoven is dus een erg goed en gezond alternatief voor de traditionele bakoven. Tip! Door groente te stomen blijven ze erg knapperig en lekker van smaak. Wilt u toch niet helemaal afstappen van de traditionele bakoven? Dan kunt u de combinatie maken tussen een stoomoven en bakoven in één apparaat. De combinatie is niet alleen ideaal voor vlees, groente en vis maar ook voor cake, brood en gevogelte. Kortom wilt u stomen en bakken in één kies dan voor een Combi stoomoven.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

UWMAATKEUKEN.NL

CONTACT

STEPHENSONSTRAAT 25
4004 JA TIEL
TEL. 0344-600020

Selecteer een pagina