Exclusieve keukens en projecten op maat.

Uwmaatkeuken.nl is onderdeel van ‘Van de Scheur interieurbouw’ Wij zijn al jaren gespecialiseert in het maken van interieurs op maat. Zo kunt u bij ons terecht voor uw keuken op maat, garderobekast op maat, tv meubel op maat, eiken en pvc vloeren en nog veel meer. Wij verzorgen uw complete interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u een nieuwe keuken op maat?

In een nieuwe keuken op maat kunt u al uw wensen verwezenlijken. Bij Uwmaatkeuken.nl luisteren we goed naar u, zodat we uw ideale keuken voor u kunnen maken. Wij hebben ruime ervaring in het op maat maken van keukens. Al meer dan 12,5 jaar maken wij de mooiste maatkeukens. Dat doen we uiterst precies en met gebruik van hoogwaardige materialen. Samen met u stellen we een unieke keuken samen, die aan al uw behoeften voldoet. Wij maken keukens in allerlei verschillende stijlen. Wilt u een nieuwe keuken op maat in een landelijke of juist moderne stijl? Het is allemaal mogelijk. Ook houten keukens en greeploze keukens maken we graag voor u.

Exclusieve keukenbladen

Bij een exclusieve keuken op maat hoort een exclusief keukenblad. Een prachtig marmer werkblad met een mooie adering? Keramiek of toch een strak design Hi-macs blad?

Uw ideale nieuwe keuken op maat gemaakt

Het kiezen van een nieuwe maatwerk keuken is een ervaring op zich. Daarom helpen we u bij Uwmaatkeuken.nl om uw ideale keuken samen te stellen. Samen met u inventariseren we uw wensen en mogelijkheden. Die zetten we om in een 3D-visualisatie. Zo krijgt u een reëel beeld van uw nieuwe keuken. Iedere keuken is uniek. Daarom heeft u bij ons keuze uit verschillende stijlen en soorten materialen. Uwmaatkeuken.nl heeft een eigen spuiterij. U kunt uw keuken dus altijd laten spuiten in de kleur, die u het mooist vindt.

Service en kwaliteit

Een persoonlijke benadering vinden wij erg belangrijk. Daarom verlenen we service in de breedste zin van het woord. We maken niet alleen uw keuken op maat, maar zorgen ook voor de rest. Zo werken wij bijvoorbeeld het plafond en de wanden voor u af. Daarnaast verzorgen wij, als dat nodig is, het schilderwerk voor u. Wilt u een nieuwe keuken op maat laten maken? Kom dan eens langs in onze showroom in Lienden om inspiratie op te doen. Wij vertellen u graag over de vele mogelijkheden om uw eigen maatkeuken samen te stellen.

Een exclusief ontwerp van uw maatwerk keuken of interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

UWMAATKEUKEN.NL

CONTACT

STEPHENSONSTRAAT 25
4004 JA TIEL
TEL. 0344-600020

Selecteer een pagina