Exclusieve keukens en projecten op maat.

Uwmaatkeuken.nl is onderdeel van ‘Van de Scheur interieurbouw’ Wij zijn al jaren gespecialiseert in het maken van interieurs op maat. Zo kunt u bij ons terecht voor uw keuken op maat, garderobekast op maat, tv meubel op maat, eiken en pvc vloeren en nog veel meer. Wij verzorgen uw complete interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Een moderne woonkeuken op maat laten maken

Bij het uitzoeken van een nieuwe keuken komt heel wat kijken. Wat zijn uw wensen? Wat zijn de opties van de keukenwinkel waar u naartoe gaat? Wat voor ruimte heeft u in uw huis tot uw beschikking? Het is natuurlijk altijd mogelijk om dit proces een stuk makkelijker te maken met behulp van een bedrijf dat uw keuken voor u op maat maakt. U bent hiervoor bij Uwmaatkeuken.nl aan het juiste adres. We hebben meer dan 12,5 jaar ervaring met het maken van keukens en helpen u ook graag bij het uitzoeken van de ideale keuken voor uw huis! Zo wordt het realiseren van uw droomkeuken gelijk een stuk makkelijker!

Exclusieve keukenbladen

Bij een exclusieve keuken op maat hoort een exclusief keukenblad. Een prachtig marmer werkblad met een mooie adering? Keramiek of toch een strak design Hi-macs blad?

Wilt u een moderne woonkeuken op maat?

Voor moderne keuken maatwerk hoeft u niet verder meer te zoeken. We hebben door de jaren heen heel wat prachtige keukens gerealiseerd, waarbij we onze klanten keer op keer hebben kunnen verrassen met de hoge kwaliteit die wij geleverd hebben. We kunnen voor u verschillende soorten keukens maken, een woonkeuken die modern is op maat hoort hier uiteraard ook bij. We gaan samen om tafel zitten en bekijken wat uw wensen op het gebied van uw keuken zijn. Met ons 3D tekenprogramma kunnen we gelijk laten zien hoe uw ideeen er straks uit komen te zien en heeft u een goede indicatie van het eindresultaat.

Een woonkeuken modern op maat

Als wij moderne keuken maatwerk leveren, dan gebruiken we hier de mooiste materialen voor. Per slot van rekening wilt u zo lang mogelijk van uw nieuwe keuken kunnen genieten. Uiteraard is de keuze van het materiaal geheel aan u, net zoals de keuze voor een bepaalde kleur. Zo heeft u straks een keuken die helemaal op uw wensen is afgestemd en waar u optimaal van kunt genieten. Neem eens een kijkje op onze website om alvast een indruk te krijgen van hoe uw nieuwe moderne woonkeuken op maat er straks uit komt te zien.

Een exclusief ontwerp van uw maatwerk keuken of interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

UWMAATKEUKEN.NL

CONTACT

STEPHENSONSTRAAT 25
4004 JA TIEL
TEL. 0344-600020

Selecteer een pagina