Exclusieve keukens en projecten op maat.

Uwmaatkeuken.nl is onderdeel van ‘Van de Scheur interieurbouw’ Wij zijn al jaren gespecialiseert in het maken van interieurs op maat. Zo kunt u bij ons terecht voor uw keuken op maat, garderobekast op maat, tv meubel op maat, eiken en pvc vloeren en nog veel meer. Wij verzorgen uw complete interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Moderne keukens op maat waar u jarenlang plezier van heeft

Voor moderne keukens op maat bent u bij Uwmaatkeuken.nl aan het juiste adres. Wij zijn al 12,5 jaar specialist in het leveren van maatkeukens en doen dit nog steeds met veel plezier. Een eigen keuken ontwerpen is voor veel mensen een droom, maar waarom zou u dit voor u uit blijven schuiven? Het is een investering, maar deze betaalt zich wat ons betreft altijd weer terug. Niet alleen heeft u de keuken van uw dromen en zit alles op de juiste plek, ook gaan onze keukens lang mee en heeft u er daardoor jarenlang plezier van.

Exclusieve keukenbladen

Bij een exclusieve keuken op maat hoort een exclusief keukenblad. Een prachtig marmer werkblad met een mooie adering? Keramiek of toch een strak design Hi-macs blad?

Wij maken ze in onze eigen werkplaats: moderne keukens op maat

Bij moderne keukens op maat gaan wij altijd zorgvuldig te werk. Wij leveren handgemaakte keukens die we in onze eigen werkplaats en spuiterij vervaardigen. Onze vakkundige meubelmakers en interieurbouwers zijn nauw bij het hele proces betrokken. Dit is de reden dat we moderne maatwerk keukens kunnen leveren; we geven immers niets uit handen. Heeft u een bepaalde, opvallende kleur in gedachten? In onze spuiterij mengen we het eenvoudig. Tot in de kleinste details heeft u de hand in uw eigen moderne keuken op maat: van materiaalsoort tot handgreep.

Moderne keukens op maat laten maken door Uwmaatkeuken.nl

Door middel van ons moderne tekenprogramma kunnen wij u op voorhand laten zien welke keuken u van ons kunt verwachten. Op basis van uw wensen en mogelijkheden maken we een 3D-keukenontwerp en u beslist aan de hand daarvan of uw nieuwe aanwinst door ons wordt gemaakt. Ben u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom inspiratie opdoen in onze showroom. Hier kunt u zien én voelen wat het eindresultaat kan zijn en in gesprek gaan met één van onze medewerkers. Zien we u binnenkort?

Een exclusief ontwerp van uw maatwerk keuken of interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

UWMAATKEUKEN.NL

CONTACT

STEPHENSONSTRAAT 25
4004 JA TIEL
TEL. 0344-600020

Selecteer een pagina