Exclusieve keukens en projecten op maat.

Uwmaatkeuken.nl is onderdeel van ‘Van de Scheur interieurbouw’ Wij zijn al jaren gespecialiseert in het maken van interieurs op maat. Zo kunt u bij ons terecht voor uw keuken op maat, garderobekast op maat, tv meubel op maat, eiken en pvc vloeren en nog veel meer. Wij verzorgen uw complete interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Luxe keukens die helemaal op uw wensen zijn afgestemd

Voor degene die op culinair vlak zijn of haar handen graag uit de mouwen steekt zijn luxe keukens een ware droom. Veel werkruimte, kastjes en een goede lichtbron zijn hierbij vereisten, maar ook de toevoeging van technische snufjes zal een hoop vreugde bij het koken brengen. Hoe u uw ideale luxe keuken voor u ziet is echter zeer persoonlijk en daarom komt maatwerk vaak om de hoek kijken. Uwmaatkeuken.nl begeleidt in dit proces en voorziet u graag van de ideale keuken voor uw levensstijl.

Exclusieve keukenbladen

Bij een exclusieve keuken op maat hoort een exclusief keukenblad. Een prachtig marmer werkblad met een mooie adering? Keramiek of toch een strak design Hi-macs blad?

Al 12,5 jaar specialist in het maken van luxe keukens

Wij zijn al 12,5 jaar specialist in maatkeukens en hebben al veel huizen van de ideale keuken voorzien. Wij zetten uw wensen centraal en gebruiken deze als basis voor een ontwerp. Doordat wij een eigen werkplaats en spuiterij hebben zijn wij in staat om maatwerk tot een hoger niveau te verheffen. Ieder detail kan op uw wensen worden aangepast. Van de gekste of meest opvallende kleuren tot een bepaald soort handgreep: in uw luxe maatwerk keuken is het geen probleem.

Kom keukens zien én voelen in onze showroom in Lienden

Luxe keukens ontwerpen is dan ook een taak waar wij ons graag aan wijden. Omdat onze keukens handgemaakt zijn kunnen wij bovendien een hele hoop uit handen nemen. Wilt u leidingwerk, stukadoren of schilderwerk aan ons overlaten? Dat is geen probleem. In ons moderne tekenprogramma maken wij een 3D-ontwerp en komt ons idee van uw ideale keuken helder naar voren. Bent u tevreden? Dan gaan wij graag voor u aan de slag. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem een kijkje in onze showroom in Lienden. Hier doet u inspiratie op en kunt u voorbeelden van onze keukens zien én voelen.

Een exclusief ontwerp van uw maatwerk keuken of interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

UWMAATKEUKEN.NL

CONTACT

STEPHENSONSTRAAT 25
4004 JA TIEL
TEL. 0344-600020

Selecteer een pagina