Landelijke keuken op maat

Een landelijke maatwerk keuken kunt u herkennen door de sierlijke lijnen en nostalgische uitstraling. U kunt eindeloos combinaties maken in kleuren, opstellingen en materialen. Wilt u prachtige paneeldeuren? Of juist deuren die voorzien zijn van een v-groef? Bij uwmaatkeuken.nl zijn vele combinaties mogelijk. Sfeer en beleving creëren? Dit doet u met een landelijk keuken!

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Modern comfort met landelijke maatkeukens

Al onze landelijke keukens op maat worden voorzien van modern comfort. Samen met u creëren wij dé droomkeuken die is voorzien van alle hedendaagse gemakken. Wanneer u kiest voor een landelijke maatkeuken, dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Kiest u voor prachtige paneeldeuren? Geheel naar uw wens in kleur gespoten. Of kiest u voor een natuurlijke uitstraling? Die uitstraling krijgt u door bijvoorbeeld impressions hout fineer toe te passen. Impressions hout fineer is verkrijgbaar in verschillende soorten zoals eiken fineer, beuken fineer, berken fineer, essen fineer enzovoorts. Van al deze fineer soorten is eiken fineer het meest populairst. Eiken fineer is verkrijgbaar in verschillende uitstralingen zoals dosse, mismatch, quartiers en rustiek. Ook zijn deze fineer soorten in iedere gewenste kleur te verkrijgen.

Landelijke keukenbladen

 

Bent u benieuwd wat voor een keukenblad het beste bij uw landelijke keuken past? Composiet, keramiek of graniet?

Eigentijds keukenapparatuur in uw landelijke keuken

Bij een landelijke keuken op maat hoort natuurlijk ook bijpassend keukenapparatuur. Wij bieden u een ruim assortiment inbouwapparatuur van diverse merken en prijsklassen aan. Zo verzorgen wij niet alleen het keukenmeubel, maar ook de juiste keukenapparatuur. Typisch landelijk apparatuur? Denk bijvoorbeeld aan een robuust gas of inductie fornuis, met daarboven een prachtig geprofileerde schouw met daarin verwerkt een goed functionerende afzuigkap.

Bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden die uwmaatkeuken.nl te bieden heeft? Maak dan vrijblijvend een afspraak of kom langs in onze showroom en neem een kijkje in onze werkplaats.

Keukenapparatuur

Siemens, Gaggenau, Bosch, Miele, Bora of Novy. Wij bieden u een breed assortiment merken die perfect bij uw landelijke maatwerk keuken passen.

 

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

UWMAATKEUKEN.NL

CONTACT

STEPHENSONSTRAAT 25
4004 JA TIEL
TEL. 0344-600020

Selecteer een pagina