Keukens en interieur op maat.

Uwmaatkeuken.nl is onderdeel van ‘Van de Scheur interieurbouw’ Wij zijn al jaren gespecialiseert in het maken van interieurs op maat. Zo kunt u bij ons terecht voor uw keuken op maat, garderobekast op maat, tv meubel op maat, eiken en pvc vloeren en nog veel meer. Wij verzorgen uw complete interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Landelijke keukens op maat voor mensen met een eigen smaak

Voor landelijke keukens op maat bent u bij Uwmaatkeuken.nl aan het juiste adres. Wij leveren keukens die volledig aan de wensen van onze klanten voldoen doordat wij van begin tot eind bij het proces betrokken zijn. Onze werkwijze is dan ook geen simpel ‘teken hier’, maar een nauwe samenwerking met u. In een eerste gesprek inventariseren wij uw wensen en mogelijkheden. We bespreken keukenopstellingen, maken een globale schets en kijken naar uw wensen in apparatuur. Met deze informatie in de hand gaan we aan de slag met een 3D-keukenontwerp.

Exclusieve keukenbladen

Bij een exclusieve keuken op maat hoort een exclusief keukenblad. Een prachtig marmer werkblad met een mooie adering? Keramiek of toch een strak design Hi-macs blad?

Landelijke keukens op maat van Uwmaatkeuken.nl

Op basis hiervan krijgt u een duidelijk beeld van wat wij bij u thuis tot leven kunnen wekken. Bent u tevreden met ons voorstel? Dan volgen hierna de prijsopgave, details en gewenste levertijd. Vanaf het voorbereiden van uw maatkeuken zijn wij nauw bij iedere stap betrokken. Wij hebben de beschikking over onze eigen werkplaats en spuiterij en alles gaat dan ook in goed overleg. Hierdoor zijn wij in staat om écht landelijke keukens op maat te leveren, tot de gekste of meest opvallende kleur aan toe.

Kom inspiratie opdoen in de showroom in Lienden

Landelijke maatwerk keukens zijn onze passie. Bij de oplevering van uw nieuwe aanwinst controleren wij alles uitvoerig. Is het helemaal naar uw wens? Uiteraard zijn wij ook na oplevering bereikbaar en kunt u bij ons terecht. Landelijke keukens op maat laten maken is niet iets dat ‘even’ gedaan wordt en wij gaan het hele proces met u mee. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Op onze website wordt een kleine introductie gegeven. Wij nodigen u echter graag uit om inspiratie op te doen in onze showroom in Lienden.

Een exclusief ontwerp van uw maatwerk keuken of interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

UWMAATKEUKEN.NL

CONTACT

STEPHENSONSTRAAT 25
4004 JA TIEL
TEL. 0344-600020

Selecteer een pagina