Exclusieve keukens en projecten op maat.

Uwmaatkeuken.nl is onderdeel van ‘Van de Scheur interieurbouw’ Wij zijn al jaren gespecialiseert in het maken van interieurs op maat. Zo kunt u bij ons terecht voor uw keuken op maat, garderobekast op maat, tv meubel op maat, eiken en pvc vloeren en nog veel meer. Wij verzorgen uw complete interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bevat uw ultieme keuken een kookeiland? Wij ontwerpen uw culinaire dromen

Het is de ultieme droom van veel kookliefhebbers: een kookeiland. Niet voor niks komt dit element vaak terug in maatwerk keukens. En het voordeel? Bij maatwerk kunt u uw wensen centraal stellen. Wilt u een ruim eiland of juist een kleine aanvulling op het andere aanwezige werkblad? Bij Uwmaatkeuken.nl is dit precies wat wij graag doen: uw behoefte op nummer één zetten. Dit is de basis waarmee wij aan de slag gaan en die als leidraad geldt voor het uiteindelijke resultaat.

Exclusieve keukenbladen

Bij een exclusieve keuken op maat hoort een exclusief keukenblad. Een prachtig marmer werkblad met een mooie adering? Keramiek of toch een strak design Hi-macs blad?

Een keuken met kookeiland straalt luxe uit

Hoe ziet uw ideale keuken eruit? Een keuken met kookeiland is een echte luxe. Niet alleen omdat het veel werkruimte creëert, maar net zo goed doordat het u in staat stelt om creatief met de beschikbare ruimte om te gaan. Wilt u aan uw kookeiland kunnen zitten en eten, het de spil van uw gezinsleven maken? Of gebruikt u het eiland vooral als werkruimte en zet u de eettafel liever apart van uw keukenblok? Met een maatwerk keuken kunt u letterlijk alle kanten op.

Een 3D-ontwerp waarin uw wensen tot leven komen

Uwmaatkeuken.nl begeleidt iedere stap in het ontwerp- en opleverproces. Aan de hand van uw wensen maken wij een 3D-ontwerp waaruit een helder beeld van het eindresultaat ontstaat. Bent u tevreden? Dan gaan we graag voor u aan de slag. Een keuken met kookeiland is maatwerk en vergt tijd. Die nemen we er dan ook graag voor en we werken nauw met u samen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een kookeiland? Neem een kijkje in onze showroom in Lienden. Hier inspireren we u graag en ziet én voelt u hoe uw keuken kan zijn.

Een exclusief ontwerp van uw maatwerk keuken of interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

UWMAATKEUKEN.NL

CONTACT

STEPHENSONSTRAAT 25
4004 JA TIEL
TEL. 0344-600020

Selecteer een pagina