Koelkasten

Bij uwmaatkeuken.nl heeft u keuze uit diverse merken koelkasten. De inbouwkoelkasten van Siemens, Bosch, AEG, Miele etc. zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Zo is er altijd een koelkast die in uw maatwerk keuken past. De koelkasten zijn uitgevoerd met alle hedendaagse gemakken. Zoals bijvoorbeeld Hyperfresh laden hier blijft uw fruit en groente tot wel drie keer langer vers. Ook zijn er koelkasten die voorzien zijn van home connect zo kunt u met behulp van de home connect app verbinding maken met uw koelkast.

Vriezers

In volledig ge├»ntergreerde inbouwvriezers is de deur praktisch onzichtbaar. Deze vriezers zijn volledig ingebouwd in uw keuken op maat. Veel vriezers zijn tegenwoordig voorzien van de nofrost technologie. Hierbij is ontdooien overbodig geworden. De geregelde ontdooicycli voorkomt de opbouw van ijs aan de binnenkant van de vriezer. Soms heeft u meer ruimte nodig in uw vriezer. De bigbox brengt dan een uitkomst. De hoge box biedt ruimte voor bijvoobeeld een stapel pizza’s of grote stukken vlees.

Koel-vriescombinatie

Op zoek naar een koelkast met vriezer? Een koel-vriescombinatie heeft een apart vriesdeel en aparte koeldeel. Beide zijn voorzien van een eigen deur. De meest voorkomende maat koel-vrieskast is 178cm. Met deze grote koelkast heeft u zowel voldoende ruimte in uw koelgedeelte als uw vriesgedeelte.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

UWMAATKEUKEN.NL

CONTACT

STEPHENSONSTRAAT 25
4004 JA TIEL
TEL. 0344-600020

Selecteer een pagina