Een op maat gemaakte keuken Zeist

U wilt een keuken laten maken in Zeist? Het is de bedoeling dat deze precies naar uw wensen gebouwd wordt? U heeft liever geen standaard keuken, maar echt een keuken die precies voor u is gemaakt? Dan bent u bij Uwmaatkeuken aan het juiste adres. Wij bouwen al meer dan 12 jaar keukens op maat. Op dit gebied hebben we ons steeds meer gespecialiseerd. We werken met ervaren vakmensen die echt een passie hebben voor het bouwen van maatkeukens. Ons bedrijf is gevestigd in Lienden. Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend gesprek. We hebben een kleinschalige showroom waar u eventueel nog inspiratie op kunt doen. Neem dan meteen een kijkje in onze werkplaats met deels geautomatiseerde machines.

Keukens in Zeist van uitstekende kwaliteit

Uw keuken in Zeist moet zeker een aantal jaren meegaan? Een goede kwaliteit is dan vereist. Bij Uwmaatkeuken is kwaliteit een van de belangrijke pijlers. Wilt u meer over ons weten? Neem een kijkje op onze website. We vertellen daar wie we zijn en hoe we werken. Bel of mail ons als u een afspraak met ons wilt maken. Tijdens een eerste gesprek bij ons in Lienden horen we graag wat uw wensen zijn. Op basis daarvan maken we, door middel van ons 3d-tekenprogramma, een globale schets. Het grote voordeel van dit moderne programma is dat u de keuken echt ziet hoe deze er in werkelijkheid uit gaat zien. Bent u niet helemaal tevreden, dan brengen we wijzigingen aan. We sturen deze voorlopige schets namelijk naar u toe. Wilt u het liefst helemaal afzien van de keuken, dan kan dat. U zit nog helemaal nergens aan vast. Bent u tevreden en wilt u de keuken door ons laten bouwen? Kom dan langs voor een tweede gesprek om de details te bespreken.

Een keuken laten maken Zeist keukens Zeist

We kijken natuurlijk ook samen met u naar de keukenapparatuur en het keukenblad. Heeft u een voorkeur voor een bepaald merk? Ons assortiment is ruim. We voeren onder meer de merken Novy, Miele en Bosch. Wist u dat wij u ook compleet kunnen ontzorgen tijdens het plaatsen van de nieuwe keuken? Wij demonteren, desgewenst, uw oude keuken. Ook leggen wij het nieuwe leidingwerk voor u aan. Zelfs voor het netjes afwerken van de wanden kunt u een beroep doen op ons vakmanschap. Maakt u vandaag nog een afspraak? We ontmoeten u graag.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

UWMAATKEUKEN.NL

CONTACT

STEPHENSONSTRAAT 25
4004 JA TIEL
TEL. 0344-600020

Selecteer een pagina