Een keuken Wageningen

U wilt een keuken laten maken in Wageningen en omgeving? U heeft hierbij het liefst een unieke keuken? Dan bent u meer dan welkom bij Uwmaatkeuken in Lienden. Ons bedrijf is gevestigd in de Betuwe. Ruim 12 jaar zijn wij inmiddels gespecialiseerd in het vervaardigen van maatkeukens. Wilt u een keuken in Wageningen die precies aansluit bij uw wensen? Wij zijn u graag van dienst. Overal in Wageningen en omstreken zijn wij uw ideale partner. Houdt u ook zo enorm van koken en daarna eten en lang natafelen? Dan wilt u zich uiteraard fijn voelen in deze ruimte. Graag denken wij mee en realiseren we zo uw droomkeuken in Wageningen.

Veel keukens Wageningen en omstreken mogelijk

Voor uw keuken in Wageningen zijn veel opties. Komt u langs bij onze kleinschalige showroom in Lienden om inspiratie op te doen? Misschien heeft u al helemaal helder wat u wilt. Vertel ons over uw wensen en dromen. Wij gaan ze waarmaken. Heeft u nog helemaal geen idee of twijfelt u bijvoorbeeld nog over het keukenblad? Wij denken graag met u mee. Na een bezoekje aan onze showroom nemen we u ook graag nog even mee naar onze werkplaats. Daar ziet u hoe onze vakmensen bezig zijn met het bouwen van keukens op maat.

De beste keuken laten maken Wageningen

Omdat er veel mogelijk is op het gebied van keukens in Wageningen en omstreken, plannen we graag een gesprek met u. We vernemen dan uw wensen en bespreken samen wat er mogelijk is. We geven u informatie over de verschillende keukenopstellingen. Wij maken daarna een globale schets en kijken welke materialen we gebruiken voor uw keuken. Ook de apparatuur voor in de keuken komt tijdens het eerste gesprek aan bod. Ons assortiment is zeer groot, dus er is voor elk wat wils. Tijdens een tweede gesprek nemen we de laatste details met u door. Daarna ontvangt u van ons, per e-mail, een offerte en een schets. Bevestigd u de opdracht, dan gaan wij voor u aan het werk.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

UWMAATKEUKEN.NL

CONTACT

STEPHENSONSTRAAT 25
4004 JA TIEL
TEL. 0344-600020

Selecteer een pagina