Een op maat gemaakte keuken Veenendaal

U bent van plan een keuken te laten maken in Veenendaal en omstreken? Dan vindt u in Lienden, niet ver bij Veenendaal vandaan, een goed adres. Uwmaatkeuken is er voor op maat gebouwde keukens van hoogstaande kwaliteit. Al 12,5 jaar zijn wij specialist op dit gebied. U mag vertrouwen op onze ervaring, expertise, garantie en persoonlijke aanpak. Een klantgerichte service staat bij ons hoog in het vaandel. Zag u laatst ergens een keuken die helemaal voldoet aan uw wensen? Misschien heeft u er een afbeelding of een foto van? Laat hem ons zien en de kans is groot dat wij voor u deze droomkeuken kunnen maken. Heeft u eerst nog inspiratie nodig? U bent welkom in onze kleinschalige showroom.

Gesprek in Lienden over keukens Veenendaal

Al uw wensen omtrent de keuken in Veenendaal en omgeving bespreken wij tijdens een eerste gesprek. Bel ons en we plannen direct een gesprek in. Zijn we telefonisch even niet bereikbaar, stuurt u ons dan een e-mail. Als u bij ons langskomt, noteren we precies wat uw wensen zijn. Er is veel keus op het gebied van kleur, keukenblad en keukeninrichting. Uiteraard voeren wij ook de merken Siemens, Bosch en Miele. Nadat wij elkaar gesproken hebben, ontvangt u van ons een e-mail met het globale ontwerp. Dit passen we zo nodig nog aan en zodra u tevreden bent, gaan wij voor u aan het werk.

Uw keuken laten maken Veenendaal

De beste keukens in Veenendaal en omstreken vindt u bij Uwmaatkeuken. Wij zijn er overigens niet alleen voor het op maat bouwen van uw keuken. Wij kunnen u ook compleet ontzorgen. Wij demonteren uw oude keuken, we leggen eventueel het leidingwerk aan en ook uw wanden maken we weer helemaal netjes. Voordat u het weet, geniet u van een nieuwe keuken die volledig is aangepast aan uw behoeften.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

UWMAATKEUKEN.NL

CONTACT

STEPHENSONSTRAAT 25
4004 JA TIEL
TEL. 0344-600020

Selecteer een pagina