Exclusieve keukens en projecten op maat.

Uwmaatkeuken.nl is onderdeel van ‘Van de Scheur interieurbouw’ Wij zijn al jaren gespecialiseert in het maken van interieurs op maat. Zo kunt u bij ons terecht voor uw keuken op maat, garderobekast op maat, tv meubel op maat, eiken en pvc vloeren en nog veel meer. Wij verzorgen uw complete interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waar koopt u een mooie keuken in Utrecht?

Een nieuw huis, daar hoort ook een nieuwe keuken in Utrecht bij. Het uitzoeken van de keuken en de badkamer is vaak één van de leukste dingen die u doet als u gaat verhuizen. Voor de keuken kunt u terecht bij Uw Maatkeuken.nl in Lienden. Wij heten u graag welkom in onze showroom waar u verschillende stijlen van keukens kunt bekijken. Als u al een idee heeft hoe uw keuken moet worden dan kunt u zich op die stijl richten, maar als dat nog niet het geval is kunt u op uw gemak verschillende keukens in Utrecht vergelijken om tot een goede keuze te komen. Wij bieden zowel moderne en strak vormgegeven keukens als landelijke keukens met een warme en gezellige uitstraling. Uw keuken in Utrecht wordt hoe dan ook helemaal naar wens, want wij maken deze op maat voor u.

Exclusieve keukenbladen

Bij een exclusieve keuken op maat hoort een exclusief keukenblad. Een prachtig marmer werkblad met een mooie adering? Keramiek of toch een strak design Hi-macs blad?

Een keuken in Utrecht koopt u natuurlijk bij de vakman

Een mooie keuken in Utrecht kopen is één ding. Maar die moet natuurlijk ook nog geplaatst worden. Voor professionele keukenbouw in Utrecht bent u bij Uw Maatkeuken.nl aan het juiste adres. Samen met u wordt er een tekening gemaakt van hoe de keuken er uit gaat zien zodat u hier vooraf al een duidelijk idee van heeft. Keukens zijn er voor ieder budget, dus ook als u wat minder te besteden heeft kunt u heel goed slagen. Bedenk dat een lening voor een keuken in de vorm van een hypotheek op het huis kan zodat u de rente kunt aftrekken van de inkomstenbelasting.

Mogen wij u begroeten in onze showroom in Lienden?

Wilt u niet langer wachten met het uitzoeken van uw nieuwe keuken in Utrecht? Maak dan snel een afspraak voor een bezoek aan de showroom van Uw Maatkeuken.nl in Lienden. Natuurlijk kunt u ook zonder afspraak langskomen, maar als wij weten dat u komt kan een adviseur tijd voor u vrijmaken en kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Een keuken laten bouwen in Utrecht kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij hebben in de ruim 12,5 jaar dat ons bedrijf bestaat een schat aan ervaring opgedaan. Wij zullen er dan ook alles aan doen om uw nieuwe keuken in Utrecht perfect te installeren.

Een exclusief ontwerp van uw maatwerk keuken of interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

UWMAATKEUKEN.NL

CONTACT

STEPHENSONSTRAAT 25
4004 JA TIEL
TEL. 0344-600020

Selecteer een pagina