Een nieuwe keuken in Tiel

U zoekt naar keukens in Tiel en omstreken? Uw oude keuken is hoognodig aan vervanging toe? Sluiten de kastdeurtjes niet goed meer? Is het keukenblad versleten? Of staat de stijl u niet meer aan? Het kan natuurlijk ook dat u verhuisd bent en dat er in de woning echt een andere keuken nodig is. Wat de reden ook is, voor een keuken op maat in Tiel bent u bij Uwmaatkeuken aan het juiste adres.

De mooiste keuken laten maken in Tiel en omstreken

U wilt een nieuwe keuken in Tiel? Kwaliteit en maatwerk is daarbij voor u heel belangrijk? Pak de auto en rijd naar Lienden. Hier in de Betuwe vindt u onze keukenzaak. Wij hebben hier een kleinschalige showroom waar u inspiratie op kunt doen. Ook vinden wij het prima als u een kijkje neemt bij onze werkplaats. Al ruim 12 jaar zijn wij specialist op het gebied van keukens op maat. Heeft u al een duidelijk plaatje voor u van de nieuwe keuken? Gaat u voor de landelijke stijl? Of mag uw keuken in Tiel wel een klassieke uitstraling hebben? De keus is helemaal aan u. Wij maken wat u wenst.

Veel keus bij onze keukens in Tiel en omgeving

U wilt uw keuken laten maken in Tiel en omstreken en komt binnenkort langs bij Uwmaatkeuken? U zult dan merken dat een persoonlijke benadering bij ons hoog in het vaandel staat. Tijdens een eerste gesprek vertelt u uw wensen en wij maken voor u een 3d-ontwerp. Zo kunt u heel goed zien hoe de keuken uiteindelijk gaat worden. Deze schets sturen we naar u op. Ook vindt u dan in deze e-mail een offerte. Ziet u er dan toch nog van af, dan is dat geen enkel probleem. Het gesprek is geheel vrijblijvend. Wilt u wel met ons verder en is de keuken naar wens, dan plannen we graag een tweede gesprek. Dan is er alle ruimte om de verdere details met u te bespreken.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

UWMAATKEUKEN.NL

CONTACT

STEPHENSONSTRAAT 25
4004 JA TIEL
TEL. 0344-600020

Selecteer een pagina