Exclusieve keukens en projecten op maat.

Uwmaatkeuken.nl is onderdeel van ‘Van de Scheur interieurbouw’ Wij zijn al jaren gespecialiseert in het maken van interieurs op maat. Zo kunt u bij ons terecht voor uw keuken op maat, garderobekast op maat, tv meubel op maat, eiken en pvc vloeren en nog veel meer. Wij verzorgen uw complete interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bent u op zoek naar een mooie keuken in Ridderkerk?

Wilt u een mooie keuken in Ridderkerk maar heeft u nog geen keuken gezien die helemaal aan uw wensen voldoet? Bij Uw maatkeuken.nl vindt u vast en zeker wel wat u zoekt. Zoals onze naam al aangeeft bouwen wij keukens volledig op maat en volledig naar de wensen van onze klanten. Wat voor stijl u ook wilt en hoeveel of hoe weinig ruimte u ook beschikbaar heeft, er is altijd een keuken die past en die naar uw wensen is. Een keuken in Ridderkerk laten ontwerpen, maken en plaatsen zal uw huis zeker een geweldige upgrade geven.

Exclusieve keukenbladen

Bij een exclusieve keuken op maat hoort een exclusief keukenblad. Een prachtig marmer werkblad met een mooie adering? Keramiek of toch een strak design Hi-macs blad?

Een keuken in Ridderkerk in iedere gewenste stijl

Met professionele keukenbouw in Ridderkerk kiest u voor kwaliteit. Een keuken koopt u immers niet voor even maar om er vele jaren plezier van te hebben. Kies uw keuken in Ridderkerk daarom met zorg en vraag u bij de aankoop af of u deze kleur en stijl over pakweg tien jaar nog steeds mooi vindt. Als dat het geval is dan kunt u met een gerust hart uw handtekening zetten onder de orderbevestiging. U weet dan immers zeker dat u een keuken krijgt waar u met genoegen uw maaltijden bereidt en wellicht met uw gezin aan tafel zit om van heerlijk eten en gezelligheid te genieten.

Kom langs in onze showroom en kies uw keuken in Ridderkerk uit

Wilt u een keuken laten bouwen in Ridderkerk? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Leiden. Hier kunnen wij u laten zien wat er allemaal mogelijk is en kunt u naar hartenlust inspiratie opdoen voor uw nieuwe keuken in Ridderkerk. Wij gaan graag met u om de tafel om uw keuken met u te ontwerpen en u wellicht op nieuwe mogelijkheden te wijzen om de beschikbare ruimte zo optimaal mogelijk te benutten. Zodra uw keuken geleverd kan worden maken wij met u een afspraak voor de montage, die uiteraard net zo professioneel zal plaatsvinden.

Een exclusief ontwerp van uw maatwerk keuken of interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

UWMAATKEUKEN.NL

CONTACT

STEPHENSONSTRAAT 25
4004 JA TIEL
TEL. 0344-600020

Selecteer een pagina