Een op maat gemaakte keuken Rhenen

U wilt een keuken laten maken in Rhenen? Graag nodigen wij u dan uit om eens bij ons langs te komen in Lienden. Ons bedrijf bevindt zich niet ver bij Rhenen vandaan. Stap eens binnen en neem een kijkje in onze showroom. Wilt u tegelijkertijd deskundig advies? Een van de medewerkers van Uwmaatkeuken staat zeker voor u klaar. Graag plannen we een gesprek met u in. Het beste kunt u ons daarvoor even bellen of een e-mail sturen. Tijdens dit contact horen we zo uitgebreid mogelijk wat uw wensen zijn. Op basis daarvan maken wij een schets en een offerte. We sturen u dit 3D-keukenontwerp toe. Op deze manier ziet u zeer goed hoe de keuken er komt uit te zien. We mailen dit naar u en we verzekeren u ervan dat dit alles nog geheel vrijblijvend is. U zit dan nergens aan vast. Wilt u met ons verder gaan en mogen wij de keuken voor u bouwen, dan nodigen we u uit voor een volgend gesprek. Het is dan tijd om de verdere details voor de keuken in Rhenen met elkaar door te nemen.

Kwaliteit zeer belangrijk bij keukens Rhenen

Laat u de keuken voor Rhenen door ons bouwen, dan weet u zeker dat deze van hoogstaande kwaliteit is en jarenlang meegaat. U had het ontwerp bekeken en u gaat akkoord? Zijn er nog een aantal dingetjes die veranderd moeten worden? Geef dit zeker door en wij passen het voor u aan. Het ontwerp is nog niet definitief, dus dit is geen enkel probleem. Ook als u toch liever andere keukenapparatuur wenst is dat nog mogelijk. Weet u ook al welke handgrepen u wilt en welke kleur uw keuken in Rhenen krijgt? We vertellen u verder wat de levertijd ongeveer is en als u akkoord gaat met het eventueel nog aangepaste ontwerp, gaan wij voor u aan het werk. Voordat we starten ontvangt u van ons een bevestiging van de opdracht.

Uw keuken laten maken in Rhenen en omstreken

U heeft interesse in onze keukens in Rhenen en omstreken, maar er zijn toch nog vragen? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en bezoek onze handige website. U kunt daar lezen wie wij zijn en ook onze werkwijze wordt daar helder en duidelijk beschreven. Natuurlijk is het mogelijk dat er nog vragen over zijn. Bel ons gerust of stuur ons een e-mail. Wij laten dan zo spoedig mogelijk van ons horen.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

UWMAATKEUKEN.NL

CONTACT

STEPHENSONSTRAAT 25
4004 JA TIEL
TEL. 0344-600020

Selecteer een pagina