Exclusieve keukens en projecten op maat.

Uwmaatkeuken.nl is onderdeel van ‘Van de Scheur interieurbouw’ Wij zijn al jaren gespecialiseert in het maken van interieurs op maat. Zo kunt u bij ons terecht voor uw keuken op maat, garderobekast op maat, tv meubel op maat, eiken en pvc vloeren en nog veel meer. Wij verzorgen uw complete interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Een keuken in Opheusden koopt u natuurlijk bij Uw Maatkeuken.nl

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken in Opheusden? Een keuken uitzoeken is altijd een leuke bezigheid, want u kunt de keuken geheel naar uw eigen wensen samenstellen, uiteraard met inachtneming van de beschikbare ruimte en uw budget. Bij Uw Maatkeuken.nl slaagt u vast en zeker in uw zoektocht. Wij plaatsen graag een mooie keuken in Opheusden, met de nieuwste inbouwapparatuur en uiteraard in de stijl die bij u past. Of u nu een moderne keuken wilt of een landelijke gezellige woonkeuken, in onze showroom vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Onze adviseur denkt graag met u mee over een zo praktisch mogelijke indeling van uw keuken.

Exclusieve keukenbladen

Bij een exclusieve keuken op maat hoort een exclusief keukenblad. Een prachtig marmer werkblad met een mooie adering? Keramiek of toch een strak design Hi-macs blad?

Een fraaie keuken in Opheusden voor een scherpe prijs

Een mooie keuken in Opheusden hoeft zeker niet onbetaalbaar te zijn. Natuurlijk gaat u voor kwaliteit en aan kwaliteit hangt een prijskaartje. Maar een keuken laten bouwen in Opheusden kan zeker voor een betaalbare prijs. U kunt in veel gevallen de hypotheek op uw koopwoning verhogen als u een keuken wilt laten installeren. Informeer hiernaar bij uw bank en wie weet zijn er meer mogelijkheden dan u aanvankelijk had gedacht. Wordt het een moderne keuken, een gezellige woonkeuken voor het hele gezin of een strakke greeploze keuken? En weet u al welke kleur het moet gaan worden? Een bezoek aan onze showroom kan u de laatste tips geven om uw nieuwe keuken samen te stellen.

Geniet u binnenkort van uw nieuwe keuken?

Wellicht kunt u al binnen enkele maanden genieten van uw nieuwe keuken in Opheusden. Keukenbouw in Opheusden en omgeving is de specialiteit van Uw Maatkeuken.nl in Lienden. Wij hebben hier dan ook al ruim 12,5 jaar ervaring mee. Als u besluit om bij ons uw nieuwe keuken te bestellen kunt u er op rekenen dat wij zorgen voor vakkundige plaatsing en aansluiting van alle apparatuur. En als er naderhand toch niets nog niet helemaal in orde is kunt u natuurlijk rekenen op onze uitstekende service. Wij zien u graag in onze showroom, u kunt online uw gegevens achterlaten om een afspraak te maken. Hier vindt u ook onze openingstijden van maandag tot en met vrijdag. Bezoek van de showroom op zaterdag is op afspraak eveneens mogelijk.

Een exclusief ontwerp van uw maatwerk keuken of interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

UWMAATKEUKEN.NL

CONTACT

STEPHENSONSTRAAT 25
4004 JA TIEL
TEL. 0344-600020

Selecteer een pagina