Een keuken op maat Wageningen

Wilt u een keuken op maat laten bouwen in Wageningen? Vraag dan een vrijblijvend en gratis gesprek aan bij Uwmaatkeuken. Bij ons bent u van harte welkom voor het bespreken van een keuken op maat. Al ruim 12 jaar mogen wij ons op dit terrein specialist noemen. Onze keukens worden gemaakt in onze complete en moderne werkplaats in Lienden. Wij maken daar ook uw droomkeuken. Bezoek onze showroom en spreek een van onze deskundige adviseurs.

Maatwerk keukens Wageningen en omstreken

Een keuken op maat voor Wageningen laat u maken bij Uwmaatkeuken. Onze werkplaats is een aantal moderne apparaten rijk. Deze werken voor een deel automatisch. We staan garant voor onze kwaliteit en zijn pas tevreden als u dat bent. Bij ons draait alles om uw wensen. Een klantgerichte en persoonlijke benadering vinden wij heel vanzelfsprekend. Spreekt dit u aan, kom dan zeker eens bij ons langs. Tijdens het adviesgesprek vernemen we graag uw wensen voor de keuken. Wij ontwerpen hem helemaal naar uw behoeften. Dankzij ons 3d-tekenprogramma is goed te zien hoe de keuken eruit komt te zien. De schets sturen we u op, tegelijk met een vrijblijvende offerte. Weet u ook al welke keukenapparatuur u wilt? Wij voeren merken als Miele, Silestone, Bosch en Siemens. Bent u tevreden over het ontwerp en gaat u akkoord, pas dan gaan wij aan de slag.

Een keuken op maat laten bouwen Wageningen

Voor maatwerk keukens Wageningen moet u bij ons zijn. We zijn er overigens niet alleen voor het bouwen van de keuken. Graag ontzorgen we u compleet. Het is soms een hele klus om de oude keuken uit uw woning te krijgen. Natuurlijk mag u dit zelf doen, maar wij helpen u ook graag bij het demonteren hiervan. Ook het aanleggen van nieuw leidingwerk is bij ons in goede handen. Bij een mooie keuken hoort een nette afwerking. Graag werken wij de wanden op een perfecte wijze voor u af. Heeft u interesse in een advies- en kennismakingsgesprek? Neem vandaag nog contact met ons op.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

UWMAATKEUKEN.NL

CONTACT

STEPHENSONSTRAAT 25
4004 JA TIEL
TEL. 0344-600020

Selecteer een pagina