Keuken op maat gemaakt in de regio Utrecht.

Uwmaatkeuken.nl ontwerpt en produceerd keukens op maat. Door middel van een adviesgesprek bepalen wij uw wensen en behoeften. Op basis hiervan ontwerpen wij door middel van ons morderne 3D teken programma uw maatkeuken. Met deze 3D impressie krijgt u een realistisch beeld van hoe uw droomkeuken er in uw woning uit komt te zien. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Plan dan vrijblijvend een adviesgesprek.

Keuken op maat utrecht voorzien van luxe inbouwapparatuur

Deze prachtige maatkeuken is gemaakt van eiken edelfineer. Het edelfineer is op kleur gebeitst en afgespoten in een zijde glans 2-componenten lak. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardig inbouwapparatuur van de merken Siemens en Novy. Onder andere zit er een combi oven, stoomoven, koffiemachine, koelkast, vriezer, vaatwasser, Quooker Cube en Inductie kookplaat met geintergreerde afzuiging. De Quooker Cube is één nieuwste inovaties. Met deze Quooker heeft u koud, warm, kokend, bruisend en gefilterd water. De kraan die alles kan! Alle Siemens apparatuur is van de Siemens studio line dit heeft het voordeel dat alle apparaten dezelfde uitstraling hebben. De Novy panorama inductie kookplaat is voorzien van een geintergreerd afzuigsysteem.

Het perfecte werkblad op uw maatkeuken

Een keuken op maat is niet compleet met het perfecte werkblad. Bij uwmaatkeuken vindt u onder andere composiet werkbladen van het merk Silestone by Cosentino en Diresco. Maar u vind u werkbladen van het merk Dekton en Neolith. Ieder werkblad heeft zo zijn eigen kenmerken. Maar ook vind u bij ons speciale op maat gemaakte werkbladen van Rvs of marmer. Bent u benieuwd? Plan dan vrijblijvend een adviesgesprek. 

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

UWMAATKEUKEN.NL

CONTACT

STEPHENSONSTRAAT 25
4004 JA TIEL
TEL. 0344-600020

Selecteer een pagina