Keuken op maat in Opheusden en regio.

Uwmaatkeuken.nl is onderdeel van ‘Van de Scheur interieurbouw’ ons bedrijf is gevestigd in Lienden. Wij zijn al ruim 12,5 jaar gespecialiseerd in het maken van keukens op maat. Wanneer u kiest voor een keuken op maat van Uwmaatkeuken.nl dan krijgt u ook echt een keuken op maat! Al onze keukens worden hand gemaakt en geheel naar uw wensen en behoeften samen gesteld. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel!

Maatwerk keuken Opheusden ontwerpen

In ons eerste kennismakinggesprek zullen wij samen met u uw wensen en behoeften bespreken. U geeft ons aan wat u belangrijk vind en wij verwerken dit in uw droomkeuken. Op basis van dit eerste gesprek zullen wij een gedetailleerd 3D keukenontwerp maken. Dit ontwerp geeft een duidelijk en realistisch beeld hoe uw maatkeuken opheusden er uiteindelijk in uw woning uit komt te zien. Uiteraard is het keukenmeubel pas compleet wanneer u het perfecte inbouwapparatuur en werkblad uitgekozen heeft. Bij ons vind u onder andere de merken Siemens, Bosch, Miele, AEG, Bora, Novy, Dekten en Silestone.

Keukenindelingen

Hoe ga ik mijn keuken in delen? een vraag waar u gegarandeerd mee te maken krijgt wanneer u een nieuwe keuken gaat aanschaffen. Wij helpen u hier graag mee. Zo kunt u kiezen uit vele verschillende ladeindelingen van het merk Blum. Zo zijn er diverse bestekindelingen, kruide lades en indelingen voor uw voorraad. Blum is een hoogwaardig merk die uitsluitend top kwaliteit levert. 

Bent u benieuwd wat wij voor kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

UWMAATKEUKEN.NL

CONTACT

STEPHENSONSTRAAT 25
4004 JA TIEL
TEL. 0344-600020

Selecteer een pagina