Exclusieve keukens en projecten op maat.

Uwmaatkeuken.nl is onderdeel van ‘Van de Scheur interieurbouw’ Wij zijn al jaren gespecialiseert in het maken van interieurs op maat. Zo kunt u bij ons terecht voor uw keuken op maat, garderobekast op maat, tv meubel op maat, eiken en pvc vloeren en nog veel meer. Wij verzorgen uw complete interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Unieke keuken op maat in Nijmegen

Wilt u een keuken op maat in Nijmegen plaatsen? Uwmaatkeuken.nl is dé specialist op het gebied van maatkeukens. Met meer dan 12,5 jaar ervaring helpen wij u graag uw ideale keuken te ontwerpen. Samen met u stellen wij de keuken samen die helemaal aan uw wensen voldoet. Wij luisteren goed naar u, zodat we een unieke keuken op maat kunnen maken. Daarbij kunt u kiezen uit vele soorten en stijlen. Kiest u voor een landelijke maatwerk keuken in Nijmegen? Of heeft u liever een moderne, greeploze keuken? Bij Uwmaatkeuken.nl is het allemaal mogelijk.

Exclusieve keukenbladen

Bij een exclusieve keuken op maat hoort een exclusief keukenblad. Een prachtig marmer werkblad met een mooie adering? Keramiek of toch een strak design Hi-macs blad?

Ontwerp uw ideale keuken op maat in Nijmegen

Samen met u maken wij uw ideale keukenopstelling. Daarbij kiest u ook zelf de apparatuur van hoogwaardige merken. Van het ontwerp maken wij een realistische 3D-visualisatie. Zo kunt u zien hoe uw keuken op maat er in Nijmegen komt uit te zien. Wij nemen nauwkeurig de maten op bij u thuis. Op basis daarvan maken wij uw keuken op de millimeter nauwkeurig. Wij leveren uw keuken in iedere door u gewenste kleur. In onze eigen spuiterij kunnen wij alle kleuren maken. U bent van harte welkom in onze showroom in Lienden om inspiratie op te komen doen. Daar kunt u in de werkplaats onze vakmensen aan het werk zien.

Perfect afgewerkt

Wilt u een keuken op maat laten maken in Nijmegen? Maak kennis met de persoonlijke benadering en uitstekende service van Uwmaatkeuken.nl. Wij plaatsen niet alleen uw keuken, maar verzorgen ook het werk daaromheen. Zo regelen wij graag het leiding- en schilderwerk voor u. Ook de wanden en het plafond werken wij netjes voor uw af. Een maatkeuken is een investering waar u vele jaren plezier van wilt hebben. Daarom zorgen wij voor een schitterend eindresultaat van perfecte kwaliteit. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Wij adviseren u graag over uw keuken op maat in Nijmegen.

Een exclusief ontwerp van uw maatwerk keuken of interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

UWMAATKEUKEN.NL

CONTACT

STEPHENSONSTRAAT 25
4004 JA TIEL
TEL. 0344-600020

Selecteer een pagina