Een keuken op maat Naarden

Wilt u een keuken op maat laten bouwen in Naarden? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan bij Uwmaatkeuken. Wij vormen een onderdeel van ‘Van de Scheur interieurbouw’. Al meer dan 12 jaar zijn wij specialist op het terrein van op maat gemaakte keukens in Naarden en omstreken. Wij hebben een moderne en complete werkplaats waar we juist die keuken maken die u wenst. Kom eens vrijblijvend langs bij ons in Lienden. In onze showroom kunt u inspiratie opdoen.

Maatwerk keukens Naarden van hoogwaardige kwaliteit

Wij maken uw keuken op maat in Naarden en omgeving in onze eigen werkplaats met moderne apparatuur. Uw wensen staan bij ons altijd centraal. We zijn te herkennen aan een uitstekende kwaliteit, een klantgerichte service en een persoonlijke benadering. Spreken deze kernwoorden u aan, neem dan zeker contact met ons op. Tijdens een eerste gesprek inventariseren we uw wensen. De keuken wordt geheel naar uw behoeften door ons ontworpen. We kunnen u, dankzij ons 3d tekenprogramma, heel nauwkeurig laten zien hoe de keuken eruit komt te zien. Als de plattegrond klaar is, laten we deze aan u zien. Vervolgens maakt u een keuze uit de keukenapparatuur. U kunt bij ons terecht voor verschillende merken zoals, Siemens, Silestone en Bosch. Wij hebben tenslotte een offerte voor u beschikbaar en pas als u akkoord gaat, beginnen wij met het op maat bouwen van uw keuken.

Complete service bij keuken op maat laten bouwen Naarden

Voor maatwerk keukens Naarden moet u bij Uwmaatkeuken zijn. Wij zijn er niet alleen voor het bouwen, maar wij kunnen u compleet ontzorgen. Uw oude keuken moet eruit? U doet dit liever niet zelf? Wij komen om deze te demonteren. Ook zijn wij er voor het aanleggen van nieuw leidingwerk en het afwerken van de wanden. U heeft interesse in een eerlijk en deskundig adviesgesprek? Bel of mail ons en we plannen meteen een datum.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

UWMAATKEUKEN.NL

CONTACT

STEPHENSONSTRAAT 25
4004 JA TIEL
TEL. 0344-600020

Selecteer een pagina