Eerlijk advies voor een keuken op maat Lienden

Wilt u een keuken op maat laten bouwen in Lienden en vindt u eerlijk en deskundig advies daarbij onmisbaar? Kom dan langs bij Uwmaatkeuken. Ons bedrijf is gevestigd in Lienden, dus het is voor u eenvoudig om eens bij ons langs te komen. We heten u van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek. Inmiddels hebben we ruim 12 jaar ervaring met het maken van keukens op maat. Wij zijn een onderdeel van ‘Van de Scheur interieurbouw’. Uw wensen staan bij ons centraal. Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak. Daarnaast staat een hoogstaande kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. We gaan voor klanten die voor honderd procent tevreden zijn. Pas dan zijn ook wij tevreden.

Mooie maatwerk keukens Lienden

Een keuken op maat in Lienden laat u maken in onze moderne werkplaats. We gebruiken hier machines die deels geautomatiseerd zijn. Onze vakmensen zijn deskundig en ervaren. We gaan echter pas aan de slag als we exact weten wat u wilt. Als u uw goedkeuring geeft over de schets kunnen wij beginnen met het bouwen. Deze schets maken we op grond van uw wensen en behoeften. Komt u snel een keer langs om uw wensen te bespreken. We sturen u dan kort na het gesprek, tegelijkertijd met de schets, een op maat gemaakte offerte toe.

Een keuken op maat laten bouwen Lienden

Voor maatwerk keukens in Lienden moet u bij Uwmaatkeuken zijn. De keukens die wij maken zijn duurzaam. We maken alleen gebruik van materialen van hoogwaardige kwaliteit. De keukenapparatuur en het keukenblad kiest u uiteraard ook zelf. Ook daarin hebben we veel keus. We voeren onder meer de merken Novy, Miele, Siemens en Bosch. Als de keuken klaar is, zetten onze monteurs hem zelf in uw woning. Zij verlaten uw woning niet eerder dan wanneer u helemaal tevreden bent. Vindt u het prettig dat wij de wanden netjes afwerken? We doen dit graag voor u. Ook voor het aanleggen van nieuw leidingwerk zijn wij uw ideale partner. Overal in Lienden en omgeving.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

UWMAATKEUKEN.NL

CONTACT

STEPHENSONSTRAAT 25
4004 JA TIEL
TEL. 0344-600020

Selecteer een pagina