Een keuken op maat Laren

Als u een keuken op maat wilt laten bouwen in Laren en omstreken bent u bij Uwmaatkeuken aan het juiste adres. Het maken van keukens op maat is al meer dan 12 jaar onze passie. We zijn gespecialiseerd op dit gebied. Bij ons werken alleen ervaren en deskundige vakmensen en monteurs. We zijn gevestigd in Lienden en u bent van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakings- en adviesgesprek. Wanneer u dat fijn vindt, neem dan zeker ook een kijkje in onze werkplaats. Wij maken de keuken in Laren geheel volgens uw wensen.

Voor maatwerk keukens Laren moet u bij Uwmaatkeuken zijn

Komt u een keer bij ons langs voor een keuken op maat Laren? Bel of mail ons en we plannen direct een afspraak. Kwaliteit, een persoonlijke aanpak en service staan bij ons hoog in het vaandel. Tijdens een eerste gesprek bij ons in Lienden inventariseren we uw wensen. Met ons moderne 3d tekenprogramma maken we een ontwerp voor u. U ziet precies hoe de keuken er in werkelijkheid uit zal zien. Wilt u dus dingetjes veranderen, dan kunt u dat meteen aangeven. Wij brengen wijzigingen aan en pas als u voor honderd procent tevreden bent starten wij met het bouwen van uw keuken.

Uw keuken op maat laten bouwen Laren

Behalve maatwerk keukens Laren kunt u bij ons ook gelijk terecht voor de keukenapparatuur en de keukenbladen. Net zo makkelijk voor u, alles op een en hetzelfde adres. Heeft u een voorkeur voor een bepaald merk? Wij voeren onder meer Bosch, Siemens, Novy en Miele. Dit is overigens nog maar een greep uit ons assortiment merken. Een keuken vervangen is een hele klus. Wij zien dat onze klanten daar soms best tegen opzien. U heeft rommel in huis en er moet van alles gebeuren. Graag ontzorgen wij u compleet. We demonteren uw oude keuken, we leggen het nieuwe leidingwerk aan en ook de wanden worden door ons perfect afgewerkt. Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. U bent van harte welkom.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

UWMAATKEUKEN.NL

CONTACT

STEPHENSONSTRAAT 25
4004 JA TIEL
TEL. 0344-600020

Selecteer een pagina