Exclusieve keukens en projecten op maat.

Uwmaatkeuken.nl is onderdeel van ‘Van de Scheur interieurbouw’ Wij zijn al jaren gespecialiseert in het maken van interieurs op maat. Zo kunt u bij ons terecht voor uw keuken op maat, garderobekast op maat, tv meubel op maat, eiken en pvc vloeren en nog veel meer. Wij verzorgen uw complete interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Stel uw eigen keuken op maat in Kesteren samen

Bent u op zoek naar een unieke keuken op maat in Kesteren? Bij Uwmaatkeuken.nl helpen we u graag om uw droom te realiseren. Met meer dan 12,5 jaar ervaring zijn wij specialist op het gebied van maatkeukens. Op basis van uw persoonlijke wensen en mogelijkheden ontwerpen wij samen met u uw ideale keukenopstelling. Daarvan maken we een professionele 3D-visualisatie. Zo kunt u precies zien hoe de keuken er in uw woning komt uit te zien. U kiest zelf de materialen en de kleur van uw keuken. Ook leveren wij vele apparatuur van gerenommeerde merken.

Exclusieve keukenbladen

Bij een exclusieve keuken op maat hoort een exclusief keukenblad. Een prachtig marmer werkblad met een mooie adering? Keramiek of toch een strak design Hi-macs blad?

Keuken op maat in Kesteren plaatsen?

Bij Uwmaatkeuken.nl gaan wij volledig uit van uw wensen. Daarom maken we altijd een keuken in de stijl die bij u past. Kies bijvoorbeeld voor een landelijke keuken of een strakke, moderne keukenopstelling. Houten keukens en greeploze keukens behoren ook tot onze mogelijkheden. Wist u trouwens dat een mix van stijlen een verrassend mooi resultaat op kan leveren? Wij inspireren u graag in onze showroom in Lienden. Kijk daar meteen even in onze werkplaats, waar onze vakmensen aan het werk zijn. Wij adviseren uw graag over uw ideale keuken op maat in Kesteren.

Tot in de puntjes geregeld

Wilt u een keuken op maat laten maken in Kesteren? Dan nemen wij u het lastige regelwerk uit handen. Moeten er leidingen verplaatst worden of is er schilderwerk nodig? Uwmaatkeuken.nl verzorgt dat voor u. Bij het plaatsen van uw keuken op maat in Kesteren werken wij de wanden en het plafond netjes voor u af. Zo bieden we u altijd een perfect eindresultaat: een keuken op maat in Kesteren, die tot in de puntjes is afgewerkt. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag vrijblijvend advies en vertellen u alles over de mogelijkheden.

Een exclusief ontwerp van uw maatwerk keuken of interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

UWMAATKEUKEN.NL

CONTACT

STEPHENSONSTRAAT 25
4004 JA TIEL
TEL. 0344-600020

Selecteer een pagina