Exclusieve keukens en projecten op maat.

Uwmaatkeuken.nl is onderdeel van ‘Van de Scheur interieurbouw’ Wij zijn al jaren gespecialiseert in het maken van interieurs op maat. Zo kunt u bij ons terecht voor uw keuken op maat, garderobekast op maat, tv meubel op maat, eiken en pvc vloeren en nog veel meer. Wij verzorgen uw complete interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Op zoek naar een keuken op maat in Heteren?

U wilt een keuken op maat in Heteren laten plaatsen? Uwmaatkeuken.nl realiseert dat graag voor u. Met meer dan 12,5 jaar kennis en ervaring zijn wij dé specialist op het gebied van maatwerkkeukens. Samen met u ontwerpen we uw ideale keukenopstelling. Daarbij houden we altijd rekening met uw persoonlijke wensen. Van het eerste ontwerp maken we een realistische 3D-weergave. Zo kunt u zien hoe uw maatwerkkeuken in Heteren in uw interieur staat. Ontdek de vele mogelijkheden van een keuken op maat in Heteren. Wij vertellen u er graag alles over.

Exclusieve keukenbladen

Bij een exclusieve keuken op maat hoort een exclusief keukenblad. Een prachtig marmer werkblad met een mooie adering? Keramiek of toch een strak design Hi-macs blad?

Een keuken op maat in Heteren in uw persoonlijke stijl

Uwmaatkeuken.nl maakt keukens in vele verschillende stijlen. Houdt u van een landelijke stijl, een moderne stijl of juist van een mix van stijlen? Wij maken uw keuken op maat in Heteren helemaal zoals u dat wilt. Ook houten keukens en greeploze keukens behoren tot onze mogelijkheden. Wij kunnen uw keuken iedere gewenste kleur geven. Daarbij heeft u keuze uit vele keukenapparatuur van gerenommeerde merken. Wilt u inspiratie opdoen voor uw keuken op maat in Heteren? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom in Lienden. Daar maakt u kennis met onze maatwerkkeukens en ziet u onze vakmensen aan het werk.

Schitterend eindresultaat

Wilt u een keuken op maat laten maken in Heteren? Dan verzorgen wij die van A tot Z voor u. Zo regelen wij, indien nodig, ook het leiding- en schilderwerk. Dan hoeft u zich daar geen zorgen meer om te maken. Daarnaast werken wij de wanden en het plafond netjes voor u af voor een schitterend eindresultaat. Uw keuken op maat in Heteren wordt perfect afgeleverd, zodat u er jarenlang plezier van kunt hebben. Bij Uwmaatkeuken.nl realiseren we kwaliteitskeukens op maat in een unieke en persoonlijke stijl. Daarbij leveren we u service van de bovenste plank.

Een exclusief ontwerp van uw maatwerk keuken of interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

UWMAATKEUKEN.NL

CONTACT

STEPHENSONSTRAAT 25
4004 JA TIEL
TEL. 0344-600020

Selecteer een pagina