Exclusieve keukens en projecten op maat.

Uwmaatkeuken.nl is onderdeel van ‘Van de Scheur interieurbouw’ Wij zijn al jaren gespecialiseert in het maken van interieurs op maat. Zo kunt u bij ons terecht voor uw keuken op maat, garderobekast op maat, tv meubel op maat, eiken en pvc vloeren en nog veel meer. Wij verzorgen uw complete interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Op zoek naar een keuken op maat in Genemuiden?

Wilt u een keuken op maat in Genemuiden laten plaatsen? Bij Uwmaatkeuken.nl helpen we u graag uw ideale keukenopstelling te realiseren. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van keukenontwerp en interieurbouw zijn wij specialist in maatkeukens. Samen met u ontwerpen we uw keuken op maat in Genemuiden. Daarbij gaan we uit van uw wensen. Een persoonlijke benadering vinden we namelijk erg belangrijk. Wij plaatsen keukens op maat in allerlei stijlen. In onze showroom in Lienden ziet u onder andere landelijke en moderne keukens. Ook een mix van stijlen is mogelijk. En wilt u een houten keuken op maat in Genemuiden laten plaatsen? Dan maken wij die graag voor u.

Exclusieve keukenbladen

Bij een exclusieve keuken op maat hoort een exclusief keukenblad. Een prachtig marmer werkblad met een mooie adering? Keramiek of toch een strak design Hi-macs blad?

Uw unieke keuken op maat in Genemuiden

Bij Uwmaatkeuken.nl begeleiden we u van het begin tot het einde. We luisteren goed naar uw wensen en zetten die om in uw ideale keukenopstelling. Daarvan maken we een prachtige 3D-weergave. Zo krijgt u een realistisch beeld van uw maatwerk keuken in Genemuiden. Wij maken uw keuken geheel binnen ons eigen bedrijf. Daarom staan we voor een uitstekende kwaliteit. We werken met hoogwaardige materialen. Bovendien beschikken we over een eigen spuiterij. U kunt dus iedere kleur die u maar wilt kiezen voor uw keuken op maat in Genemuiden.

Service van de bovenste keukenplank

Wilt u een keuken op maat laten maken in Genemuiden? Dan staan wij graag met onze service voor u klaar. Daarbij lopen we altijd een stapje extra. Ons werk stopt niet bij het plaatsen van uw keuken. Onze vakmannen werken ook de wanden en het plafond netjes af. En is het nodig om leidingen te verleggen? Dat verzorgen wij graag voor u. Net als het noodzakelijke schilderwerk. Zo leveren we altijd een keuken af, die tot in de puntjes perfect is. Nieuwsgierig geworden? Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw keuken op maat in Genemuiden.

Een exclusief ontwerp van uw maatwerk keuken of interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

UWMAATKEUKEN.NL

CONTACT

STEPHENSONSTRAAT 25
4004 JA TIEL
TEL. 0344-600020

Selecteer een pagina