Een keuken op maat Geldermalsen

U wilt een keuken op maat laten bouwen in Geldermalsen en omstreken? Dan bent u bij Uwmaatkeuken aan het juiste adres. Wij gaan altijd voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Wij maken een keuken die perfect aansluit bij uw wensen. Een uitgebreid gesprek met u vinden we daarom erg belangrijk. Uw wensen worden door ons omgezet in een helder ontwerp. Zodra u tevreden bent over het ontwerp gaan wij voor u aan de slag.

Bezoek onze showroom in Lienden voor maatwerk keukens Geldermalsen

Wellicht heeft u nog niet alle details voor uw keuken op maat in Geldermalsen op een rijtje. Er is ook zoveel te kiezen. Denk alleen maar aan de kleur, de grepen op de kastjes, de apparatuur en het keukenblad. Inspiratie opdoen in onze kleinschalige showroom kan dan een aanrader zijn. Wij nodigen u uit om dan gelijk even een kijkje te nemen bij onze werkplaats.

Een keuken op maat laten bouwen Geldermalsen

Als u op zoek bent naar maatwerk keukens Geldermalsen, bent u bij ons precies op de goede plek. Weet u al welke keukenapparatuur u wilt? Wij voeren diverse merken. Wellicht heeft u een voorkeur voor Miele? Bij ons is het mogelijk. Ook merken als Diresco, Novy, Siemens en Bosch horen tot de mogelijke opties. Wilt u meer informatie over onze werkwijze? Neem een kijkje op onze website. U mag ons ook altijd bellen of mailen. Uiteraard bent u van harte welkom bij ons in Lienden.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

UWMAATKEUKEN.NL

CONTACT

STEPHENSONSTRAAT 25
4004 JA TIEL
TEL. 0344-600020

Selecteer een pagina