Een keuken op maat Ede

Als u een keuken op maat wilt laten bouwen in Ede en omstreken, komt daar heel wat bij kijken. Een goede voorbereiding is het halve werk. Maakt u vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek? Ons bedrijf is gevestigd in Lienden en daar ontvangen wij u graag. We inventariseren uw wensen omtrent de nieuwe keuken. Ook de keukenapparatuur komt hierbij aan bod. Ons assortiment is zeer uitgebreid, dus er is keus genoeg. Voor elk wat wils. Heeft u een uitgesproken voorkeur voor Miele? Uiteraard voeren wij dit merk. Ook voor onder meer Bosch en Siemens kunt u bij ons terecht.

Kom langs voor het bespreken van maatwerk keukens Ede

Een keuken op maat in Ede en omstreken laat u maken in onze werkplaats. Wij bespreken tijdens een eerste gesprek ook de voorlopige keuze van het keukenblad. Ook dan is er keus in overvloed. Gaat u voor keramiek, RVs of Composiet? Ook Hi-macs is een goede optie. Als u twijfelt mag u uiteraard rekenen op deskundig advies. Een van onze medewerkers vertelt u graag over de diverse voor- en nadelen. We zijn al ruim 12 jaar specialist op het gebied van keukenbouw op maat. Ook de verschillende materialen kennen voor onze vakmensen geen geheimen.

Een keuken op maat laten bouwen Ede

Bij onze maatwerk keukens Ede mag u vertrouwen op een uitstekende kwaliteit. Bent u benieuwd naar onze prijzen? Als wij na een eerste gesprek uw wensen helder hebben, maken we een mooi 3D-ontwerp. Tegelijkertijd ontvangt u van ons, op basis van de besproken wensen, een passende prijsopgave. We sturen deze, samen met het ontwerp, via de e-mail naar u toe. Dit alles is nog steeds geheel vrijblijvend. Wilt u verder met ons, dan zien we u graag nogmaals terug in Lienden. Tijdens een tweede gesprek bespreken we de verdere details.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

UWMAATKEUKEN.NL

CONTACT

STEPHENSONSTRAAT 25
4004 JA TIEL
TEL. 0344-600020

Selecteer een pagina