Exclusieve keukens en projecten op maat.

Uwmaatkeuken.nl is onderdeel van ‘Van de Scheur interieurbouw’ Wij zijn al jaren gespecialiseert in het maken van interieurs op maat. Zo kunt u bij ons terecht voor uw keuken op maat, garderobekast op maat, tv meubel op maat, eiken en pvc vloeren en nog veel meer. Wij verzorgen uw complete interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Een keuken op maat in Dordrecht, helemaal naar uw wensen

Bent u op zoek naar een keuken op maat in Dordrecht? Uw maatkeuken.nl wil dit graag voor en met u realiseren. Wij bieden de mooiste keukens op maat in iedere denkbare stijl. Wilt u een gezellige landelijke keuken, zo’n keuken waar u met een groot gezin aan de eettafel zit, of juist een strakke en moderne keuken die u het gevoel geeft dat u alles heeft wat uw hartje begeert? Het kan allemaal. Een keuken op maat in Dordrecht ligt u voor u binnen handbereik en misschien wel sneller dan u denkt. U kunt voor een dergelijke verbouwing de hypotheek op uw koopwoning laten verhogen, de rente blijft dan gewoon volledig aftrekbaar.

Exclusieve keukenbladen

Bij een exclusieve keuken op maat hoort een exclusief keukenblad. Een prachtig marmer werkblad met een mooie adering? Keramiek of toch een strak design Hi-macs blad?

Een keuken op maat in Dordrecht is een echte upgrade voor uw woning

Heeft u een huis gekocht maar is de keuken niet naar uw zin? U kunt een maatwerk keuken in Dordrecht laten installeren die helemaal naar uw wensen wordt gemaakt. U kunt de keuken precies zo samenstellen als u wilt, waarbij optimaal gebruik gemaakt wordt van de beschikbare ruimte. Ook op een relatief klein oppervlak kan een keuken op maat in Dordrecht worden ontworpen met inbouwapparaten en handige hoge opbergkasten. Kleur en stijl zijn vrij in te vullen. Het wordt hoe dan ook een keuken waar u vele jaren plezier van hebt.

Mogen wij uw keuken op maat voor u ontwerpen?

Wilt u een keuken op maat laten maken in Dordrecht? Maak dan nu een afspraak bij Uw maatkeuken.nl. U kunt uw gegevens achterlaten via het formulier op de website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een adviesgesprek met u in te plannen in onze showroom in Lienden. Hier kunt u uiteraard volop inspiratie opdoen voor uw nieuwe keuken en misschien nog wat nieuwe ideeën aan uw wensen toevoegen. Uw keuken op maat in Dordrecht wordt gegarandeerd zoals u deze voor ogen had. Een echte droomkeuken waar u vele jaren plezier van heeft.

Een exclusief ontwerp van uw maatwerk keuken of interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

UWMAATKEUKEN.NL

CONTACT

STEPHENSONSTRAAT 25
4004 JA TIEL
TEL. 0344-600020

Selecteer een pagina