Exclusieve keukens en projecten op maat.

Uwmaatkeuken.nl is onderdeel van ‘Van de Scheur interieurbouw’ Wij zijn al jaren gespecialiseert in het maken van interieurs op maat. Zo kunt u bij ons terecht voor uw keuken op maat, garderobekast op maat, tv meubel op maat, eiken en pvc vloeren en nog veel meer. Wij verzorgen uw complete interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Keuken op maat in Culemborg plaatsen?

Wilt graag een keuken op maat in Culemborg laten maken? Uwmaatkeuken.nl helpt u graag deze droom te laten uitkomen. Wij leveren al meer dan 12,5 jaar maatkeukens in allerlei stijlen. Houdt u van een landelijke stijl of kiest u juist voor modern? Wij maken uw keuken geheel naar wens, inclusief apparatuur van hoogwaardige kwaliteit. Laat u inspireren in onze showroom in Lienden. We laten u graag zien waar we over praten. Neem een kijkje in onze werkplaats om onze vakmannen aan het werk te zien. Samen met u gaan we voor het beste resultaat. We komen graag uw keuken op maat in Culemborg plaatsen.

Exclusieve keukenbladen

Bij een exclusieve keuken op maat hoort een exclusief keukenblad. Een prachtig marmer werkblad met een mooie adering? Keramiek of toch een strak design Hi-macs blad?

Uw ideale keuken op maat in Culemborg

Wilt u een keuken op maat laten maken in Culemborg? Dan bekijken we eerst samen wat uw wensen en mogelijkheden zijn. Op basis daarvan maken we een realistisch 3D-ontwerp. Zo kunt u uw maatwerk keuken in Culemborg al ‘in het echt’ zien. Onze medewerkers nemen bij u thuis nauwkeurig de maten op. Dan kunnen we uw keuken precies op maat in Culemborg plaatsen. Stel uw keuken geheel naar eigen wens samen met de materialen die u het mooist vindt. Een houten keuken of greeploze keuken behoren daarbij ook tot de mogelijkheden.

Service tot in de details

Bij Uwmaatkeuken.nl houden we van een persoonlijke benadering. We gaan uit van uw wensen en denken graag met u mee. Onze service gaat daarom verder dan het plaatsen van uw keuken. Zo werken wij uw muren of plafond netjes af. Ook verzorgen we het schilderwerk als dat nodig is. Een keuken op maat laten maken in Culemborg is een investering waar u jarenlang plezier van heeft. Daarom zorgen wij dat deze perfect wordt geplaatst. Bent u nieuwsgierig geworden? Dan vertellen wij u graag alles over een nieuwe keuken op maat in Culemborg.

Een exclusief ontwerp van uw maatwerk keuken of interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

UWMAATKEUKEN.NL

CONTACT

STEPHENSONSTRAAT 25
4004 JA TIEL
TEL. 0344-600020

Selecteer een pagina