Een keuken op maat Blaricum

U wilt een keuken op maat laten bouwen in Blaricum? Graag nodigen we u dan uit voor een vrijblijvend gesprek. Vertel ons wat uw wensen zijn en wij maken een vrijblijvende schets en prijsopgave. Na het eerste gesprek krijgt u van ons een 3D-keukenontwerp. Zo ziet u heel realistisch hoe de keuken eruit komt te zien. Uiteraard verwerken we al uw wensen in dit ontwerp. Het ontwerp en de prijsopgave sturen we naar uw e-mailadres. U zit op dat moment nog nergens aan vast. Ziet u er vanaf, dan kan dat ook. Wilt u met ons verder gaan, dan nodigen wij u uit voor een volgend gesprek. Graag bespreken we dan de verdere details met u.

Kwaliteit staat voorop bij maatwerk keukens Blaricum

Wat uw wensen ook zijn voor de keuken op maat Blaricum, onze kwaliteit is altijd gegarandeerd. Komt u bij ons in Lienden langs voor een tweede gesprek? Heeft u het ontwerp nauwkeurig bekeken? Wellicht zijn er toch nog aanpassingen gewenst. Geeft u dat dan zeker aan ons door. Dit ontwerp is nog niet definitief, maar kan nog helemaal worden aangepast aan uw behoeften. Ook wijzigingen in de apparatuur behoren nog tot de mogelijkheden. Graag vernemen we tijdens dit gesprek ook welke handgrepen u wilt, wat de kleur van de keuken gaat worden, enz. Niet onbelangrijk is de levertijd. Daarin houden we rekening met uw wensen en tegelijkertijd geven we eerlijk aan wat onze mogelijkheden zijn. Zo weten we van beide kanten precies waar we aan toe zijn. Gaat u akkoord met het aangepaste en uiteindelijke ontwerp, dan sturen wij u een bevestiging van de opdracht.

Informatie over een keuken op maat laten bouwen Blaricum

Wellicht heeft u interesse in onze maatwerk keukens Blaricum? Het kan zijn dat u toch nog vragen heeft. Kijk eens op onze Facebookpagina en bezoek onze overzichtelijke website. U leest daar wie wij zijn en ook staat daar uitvoerig onze werkwijze vermeld. Uiteraard mag u ons ook altijd bellen of een e-mail sturen. Wij zullen daarop snel reageren. Of komt u een keer langs bij ons in Lienden? Graag laten we u een kijkje nemen in onze showroom. U bent van harte welkom.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

UWMAATKEUKEN.NL

CONTACT

STEPHENSONSTRAAT 25
4004 JA TIEL
TEL. 0344-600020

Selecteer een pagina