Exclusieve keukens en projecten op maat.

Uwmaatkeuken.nl is onderdeel van ‘Van de Scheur interieurbouw’ Wij zijn al jaren gespecialiseert in het maken van interieurs op maat. Zo kunt u bij ons terecht voor uw keuken op maat, garderobekast op maat, tv meubel op maat, eiken en pvc vloeren en nog veel meer. Wij verzorgen uw complete interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De mooiste keuken op maat in Bennekom

Zoekt u de mooiste keuken op maat in Bennekom? Uwmaatkeuken.nl is al jarenlang een vertrouwd adres op het gebied van maatkeukens. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat keuken geheel naar wens is. Een keuken op maat in Bennekom biedt veel nieuwe mogelijkheden. Wij inventariseren samen met u wat u belangrijk vindt. Al uw wensen en mogelijkheden komen samen in een duidelijk ontwerp. Daarvan maken we een realistische 3D-weergave. Zo kunt u zien hoe uw maatwerk keuken er in uw interieur komt uit te zien.

Exclusieve keukenbladen

Bij een exclusieve keuken op maat hoort een exclusief keukenblad. Een prachtig marmer werkblad met een mooie adering? Keramiek of toch een strak design Hi-macs blad?

Keuken op maat in Bennekom laten plaatsen?

Een maatkeuken is een investering voor jaren. Daarom helpen we u bij Uwmaatkeuken.nl om uw ideale keuken samen te stellen. U heeft keuze uit allerlei stijlen en materialen. Kiest u een houten keuken of greeploze keuken? Houdt u van een landelijke of moderne stijl? De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kunt u prima verschillende stijlen mixen. Of maak een statement door uw keuken in een krachtige kleur te laten spuiten. Wij beschikken over een eigen spuiterij, waar wij alle kleuren kunnen maken. Zo kunnen wij uw maatwerk keuken in Bennekom helemaal aanpassen aan uw wensen.

Extra service bij uw maatkeuken

Wilt u een keuken op maat laten maken in Bennekom? Bezoek dan eens onze showroom in Lienden. Daar geven we u graag een kijkje achter de schermen. Zo doet u inspiratie op voor uw eigen keuken op maat in Bennekom. U kunt ook even in de werkplaats kijken om onze vakmannen aan het werk te zien. Een persoonlijke benadering en uitstekende service vinden we erg belangrijk. Daarom verzorgen we ook de werkzaamheden rondom het plaatsen van uw maatkeuken. U kunt bijvoorbeeld het leiding- en schilderwerk met een gerust hart aan ons overlaten. Ook de afwerking van de wanden en het plafond nemen wij graag voor onze rekening.

Een exclusief ontwerp van uw maatwerk keuken of interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

UWMAATKEUKEN.NL

CONTACT

STEPHENSONSTRAAT 25
4004 JA TIEL
TEL. 0344-600020

Selecteer een pagina