Exclusieve keukens en projecten op maat.

Uwmaatkeuken.nl is onderdeel van ‘Van de Scheur interieurbouw’ Wij zijn al jaren gespecialiseert in het maken van interieurs op maat. Zo kunt u bij ons terecht voor uw keuken op maat, garderobekast op maat, tv meubel op maat, eiken en pvc vloeren en nog veel meer. Wij verzorgen uw complete interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Complete keuken op maat in Arnhem realiseren

Wilt u een keuken op maat in Arnhem plaatsen? Dan zoekt u een leverancier met een goede service en uitstekend vakmanschap. Uwmaatkeuken.nl is een vertrouwd adres op het gebied van maatwerkkeukens. Wij hebben al meer dan 12,5 jaar ervaring in de keuken- en interieurbouw. Daarom hebben wij alles in huis om uw keuken op maat in Arnhem te maken. Wij luisteren goed naar uw wensen, zodat we samen met u uw ideale keukenopstelling kunnen ontwerpen. Daarvan maken we een 3D-visualisatie, zodat u kunt zien hoe de keuken in uw woning komt te staan.

Exclusieve keukenbladen

Bij een exclusieve keuken op maat hoort een exclusief keukenblad. Een prachtig marmer werkblad met een mooie adering? Keramiek of toch een strak design Hi-macs blad?

Een keuken op maat in Arnhem in uw persoonlijke stijl

Houdt u van een bepaalde stijl, bijvoorbeeld landelijk of modern? Dan maken wij een keuken die daar helemaal bij past. Een mix van stijlen kan voor een verrassend effect zorgen. U kunt ook kiezen voor een houten keuken of greeploze keuken. Er zijn mogelijkheden te over. Wij maken uw keuken geheel binnen ons eigen bedrijf, in de kleur die u het mooist vindt. In onze spuiterij maken wij alle kleuren geheel naar uw wens. Een maatwerk keuken in Arnhem is natuurlijk niet compleet zonder goede apparatuur. Daarom kiest u bij ons keukenapparatuur van gerenommeerde merken. Een keuken op maat in Arnhem is een investering waar u jarenlang plezier van hebt.

Een stapje extra

Onze service houdt niet op bij het plaatsen van een keuken. Ook het aanvullende werk regelen wij graag voor u. Wij lopen namelijk graag een stapje extra voor onze klanten. Wilt u een keuken op maat laten maken in Arnhem? Dan verzorgen wij als het nodig is ook het leiding- en schilderwerk voor u. Wij werken de wanden en het plafond af, zodat we uw keuken tot in de puntjes in orde maken. Uwmaatkeuken.nl staat voor klantgerichtheid en kwaliteit. Daarom gaan wij altijd voor het beste eindresultaat.

Een exclusief ontwerp van uw maatwerk keuken of interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

UWMAATKEUKEN.NL

CONTACT

STEPHENSONSTRAAT 25
4004 JA TIEL
TEL. 0344-600020

Selecteer een pagina