Exclusieve keukens en projecten op maat.

Uwmaatkeuken.nl is onderdeel van ‘Van de Scheur interieurbouw’ Wij zijn al jaren gespecialiseert in het maken van interieurs op maat. Zo kunt u bij ons terecht voor uw keuken op maat, garderobekast op maat, tv meubel op maat, eiken en pvc vloeren en nog veel meer. Wij verzorgen uw complete interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Laat een professional uw keuken op maat bouwen in Amersfoort

Een keuken op maat in Amersfoort laten plaatsen is de droom van veel huizenbezitters. Een mooie keuken is immers het pronkstuk van veel woningen. Heeft u plannen voor een nieuwe keuken en zoekt u iets bijzonders, kom dan zeker eens langs bij Uw maatkeuken.nl in Lienden. Wij zijn een professioneel bedrijf dat al ruim 12,5 jaar de mooiste keukens in verschillende stijlen ontwerpt. Zoekt u een keuken op maat in Amersfoort dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Wij nemen graag uw wensen met u door en bekijken samen hoe de beschikbare ruimte het beste kan worden benut.

Exclusieve keukenbladen

Bij een exclusieve keuken op maat hoort een exclusief keukenblad. Een prachtig marmer werkblad met een mooie adering? Keramiek of toch een strak design Hi-macs blad?

Een mooie keuken op maat in Amersfoort, dichterbij dan u denkt

Een keuken op maat laten maken in Amersfoort behoort sneller tot de mogelijkheden dan u misschien denkt. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te inventariseren en te zien wat er mogelijk is. Of u nu houdt van een moderne of juist landelijke keuken, een greeploze keuken of misschien heeft u andere specifieke wensen, wij maken graag een maatwerk keuken in Amersfoort voor u. De bedoeling is dat u hier vele jaren plezier van heeft en iedere dag met plezier uw keuken gebruikt om te koken of te eten.

Kom langs in de showroom voor meer inspiratie

Op onze website laten we u graag zien wat er allemaal mogelijk is, maar in onze showroom hebben we daar nog veel meer mogelijkheden voor. Zoekt u een keuken op maat in Amersfoort, kom dan gerust eens langs in onze showroom in Lienden, geopend van maandag tot en met vrijdag en op afspraak ook op zaterdag. U kunt via het speciale formulier op de website direct uw gegevens aan ons doorgeven zodat wij een adviesgesprek met u kunnen inplannen.

Een exclusief ontwerp van uw maatwerk keuken of interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

UWMAATKEUKEN.NL

CONTACT

STEPHENSONSTRAAT 25
4004 JA TIEL
TEL. 0344-600020

Selecteer een pagina