Exclusieve keukens en projecten op maat.

Uwmaatkeuken.nl is onderdeel van ‘Van de Scheur interieurbouw’ Wij zijn al jaren gespecialiseert in het maken van interieurs op maat. Zo kunt u bij ons terecht voor uw keuken op maat, garderobekast op maat, tv meubel op maat, eiken en pvc vloeren en nog veel meer. Wij verzorgen uw complete interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken in Kesteren?

Wilt u uw woning verfraaien met een mooie nieuwe keuken in Kesteren? Kom dan zeker eens langs in de showroom van Uw Maatkeuken.nl in Lienden. Wij bieden een uitgebreid assortiment van diverse kleuren en stijlen keukens. Waar uw voorkeur ook ligt, de kans is groot dat u bij ons een mooie keuken in Opheusden vindt die wij graag professioneel en vakkundig bij u komen installeren. Uiteraard leveren wij ook de beste merken inbouwapparaten zoals een kookplaat, oven, koffiezetter, vaatwasmachine en koel/vriescombinatie. U kunt een complete keuken uitzoeken voor ieder budget.

Exclusieve keukenbladen

Bij een exclusieve keuken op maat hoort een exclusief keukenblad. Een prachtig marmer werkblad met een mooie adering? Keramiek of toch een strak design Hi-macs blad?

Welke stijl krijgt uw nieuwe keuken in Kesteren?

Waar droomt u van als u fantaseert over een nieuwe keuken in Kesteren? Wordt het een gezellige landelijke keuken met een grote eettafel voor het hele gezin? Of kiest u voor een stijlvolle houten keuken of juist voor een moderne keuken? U kunt bij Uw Maatkeuken.nl uw fantasie de vrije loop laten want vrijwel alles is mogelijk. U kunt een keuken laten bouwen in Kesteren zoals u dat wilt. Hierbij wordt de beschikbare ruimte uiteraard zo optimaal mogelijk benut. Wij hebben ruime ervaring met keukenbouw in Kesteren en omgeving en kunnen u ook hierover dus deskundig adviseren.

Kom langs in onze showroom en laat u inspireren voor een nieuwe keuken

Heeft u de voorbeelden van fraaie keukens op onze website bekeken en bent u enthousiast geworden? Wij begroeten u graag in onze royale showroom in Lienden. Vul het online formulier in en wij nemen contact met u op voor een afspraak met één van onze adviseurs. Samen met u zoeken we voor uw huis een fraaie keuken uit in Kesteren. Als u uw handtekening heeft gezet onder de orderbevestiging gaan wij direct voor u aan de slag om uw nieuwe keuken zo snel mogelijk te kunnen leveren.

Een exclusief ontwerp van uw maatwerk keuken of interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

UWMAATKEUKEN.NL

CONTACT

STEPHENSONSTRAAT 25
4004 JA TIEL
TEL. 0344-600020

Selecteer een pagina