Mooie nieuwe keuken in Hilversum en omstreken

U wilt een nieuwe keuken laten maken in Hilversum en omgeving? De vakmensen van Uwmaatkeuken staan graag voor u klaar. Een op maat gebouwde keuken zal u veel plezier opleveren. Het werkblad komt exact op de door u gewenste hoogte. Is de keuken nu eigenlijk net te hoog of te laag? Dat werkt niet prettig. Bij ons kunt u precies aangeven hoe u de keuken wilt hebben. Misschien wilt u juist veel bovenkastjes, of u hebt het liefst meer laatjes. Wij maken de keuken naar uw wensen.

Op maat gebouwde keukens Hilversum

Voor een keuken in Hilversum die helemaal aansluit bij uw behoeften moet u bij Uwmaatkeuken zijn. Wij ontmoeten u graag bij ons in Lienden. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan. U kunt ons bellen of mailen. We plannen dan zo snel mogelijk een gesprek met u. Weet u al exact hoe uw droomkeuken in Hilversum eruit moet gaan zien? Vertel ons uw wensen en met behulp van ons 3d tekenprogramma maken wij een ontwerp. Wilt u een andere keuken, maar heeft u nog geen idee wat u precies moet kiezen? Neem een kijkje in onze showroom en doe inspiratie op. Na het eerste gesprek ontvangt u van ons een offerte en een ontwerp. Deze kan nog geheel naar uw verdere wensen worden aangepast.

Een keuken laten maken Hilversum

Voor keukens in Hilversum van gegarandeerd hoogstaande kwaliteit bent u bij ons aan het goede adres. Als u meer over ons wilt weten, kijk dan op onze website. Ook op Facebook zijn wij te vinden. Op de site leggen we uit wie we zijn en u leest daar van alles over onze werkwijze. Al meer dan 12 jaar zijn wij gespecialiseerd in het maken van op maat gesneden keuken. Een hoogstaande kwaliteit en een persoonlijke aanpak staan bij ons hoog in het vaandel.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

UWMAATKEUKEN.NL

CONTACT

STEPHENSONSTRAAT 25
4004 JA TIEL
TEL. 0344-600020

Selecteer een pagina