Exclusieve keukens en projecten op maat.

Uwmaatkeuken.nl is onderdeel van ‘Van de Scheur interieurbouw’ Wij zijn al jaren gespecialiseert in het maken van interieurs op maat. Zo kunt u bij ons terecht voor uw keuken op maat, garderobekast op maat, tv meubel op maat, eiken en pvc vloeren en nog veel meer. Wij verzorgen uw complete interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Een keuken in Arnhem laten bouwen vergroot uw woongenot

Wilt u een mooie keuken in Arnhem laten bouwen, kom dan eens langs in de showroom van Uw Maatkeuken.nl in Lienden. Wij bieden een uitgebreid assortiment keukens in verschillende stijlen. Of u nu op zoek bent naar een landelijke keuken, een moderne keuken of een houten keuken, u vindt bij ons gegarandeerd wat u zoekt. Uw keuken wordt uiteraard volledig op maat gemaakt en de beschikbare ruimte wordt daarbij zo optimaal mogelijk benut. Uw keuken in Arnhem wordt op die manier helemaal zoals u die voor ogen had. Wij maken vooraf een schets zodat u een idee heeft hoe de keuken eruit komt te zien en u alvast kunt genieten van de voorpret van uw nieuwe interieur.

Exclusieve keukenbladen

Bij een exclusieve keuken op maat hoort een exclusief keukenblad. Een prachtig marmer werkblad met een mooie adering? Keramiek of toch een strak design Hi-macs blad?

Een nieuwe keuken in Arnhem maakt uw huis helemaal af

Bent u pas verhuisd en is de keuken in uw nieuwe huis niet uw smaak? Geen nood, een nieuwe keuken in Arnhem laten plaatsen is altijd mogelijk. Een keuken laten bouwen in Arnhem laat u natuurlijk niet aan de eerste de beste over, daarvoor gaat u uitsluitend in zee met een bedrijf dat hier ruime ervaring mee heeft. Een keuken is immers een aankoop die u maar een enkele keer in uw leven doet en waar u vele jaren plezier van hoopt te hebben. Dat begrijpen we bij Uw Maatkeuken.nl als geen ander. Voordat er gebouwd kan worden moet de keuken natuurlijk eerst worden ontworpen. Dat doen we voor u in onze showroom. U ziet direct hoe de nieuwe keuken er uit komt te zien. Als u helemaal tevreden bent wordt uw keuken besteld en zodra alles binnen is geplaatst.

Wij begroeten u graag in onze showroom in Lienden

Een professioneel bedrijf voor keukenbouw in Arnhem, dat zijn wij graag voor u. Wilt u die mooie nieuwe droomkeuken met handige inbouwapparaten en een zee aan opbergruimte? Maak dan nu een afspraak voor een adviesgesprek. Dat regelt u heel eenvoudig door uw gegevens in te vullen op het speciale formulier op de website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op zodat uw keuken in Arnhem snel vorm krijgt en u de dagen tot aan de plaatsing kunt gaan aftellen.

Een exclusief ontwerp van uw maatwerk keuken of interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

UWMAATKEUKEN.NL

CONTACT

STEPHENSONSTRAAT 25
4004 JA TIEL
TEL. 0344-600020

Selecteer een pagina