Exclusieve keukens en projecten op maat.

Uwmaatkeuken.nl is onderdeel van ‘Van de Scheur interieurbouw’ Wij zijn al jaren gespecialiseert in het maken van interieurs op maat. Zo kunt u bij ons terecht voor uw keuken op maat, garderobekast op maat, tv meubel op maat, eiken en pvc vloeren en nog veel meer. Wij verzorgen uw complete interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Hoe gaat uw nieuwe keuken in Amerongen eruit zien?

Heeft u al ideeën over uw nieuwe keuken in Utrecht? Ongeacht wat het antwoord op die vraag is, bent u van harte welkom in de showroom van Uw Maatkeuken.nl in Lienden. Wij bieden ruime keuzen in verschillende stijlen en kleuren keukens. Of u nu een ruime woonkeuken heeft of een kleine praktische keuken waar u de ruimte zo optimaal mogelijk wilt benutten, wij denken graag met u mee over uw nieuwe keuken in Utrecht. Uiteraard horen daar ook moderne inbouwapparaten bij, die wij eveneens leveren van verschillende vooraanstaande merken. Uw keuken wordt compleet geïnstalleerd.

Exclusieve keukenbladen

Bij een exclusieve keuken op maat hoort een exclusief keukenblad. Een prachtig marmer werkblad met een mooie adering? Keramiek of toch een strak design Hi-macs blad?

Welke stijl wordt uw nieuwe keuken in Utrecht?

Het goede aan het uitzoeken van een nieuwe keuken in Utrecht is dat u zelf kunt bepalen welke stijl het gaat worden. Gaat u voor modern of juist voor landelijk? Met mooie grepen aan de kasten en apparaten of juist voor een greeploze keuken? Bij Uw Maatkeuken.nl is alles mogelijk .Samen met u gaan we aan de slag om uw keuken in Utrecht in te richten. Wij als ervaren keukenbouwers in Utrecht doen u graag suggesties waar u zelf wellicht nog niet aan had gedacht om de beschikbare ruimte optimaal in te vullen met veel opbergruimte en apparaten waar u veel plezier van zult hebben.

Mogen wij uw nieuwe keuken in Amerongen installeren?

Als u ons uw nieuwe keuken in Utrecht laat installeren dan maakt u een goede keuken. Uw keuken laten bouwen in Amerongen door Uw Maatkeuken.nl betekent kiezen voor professionele installatie en betrouwbare kwaliteit. U bent van harte welkom in onze showroom in Lienden om uw nieuwe keuken uit te zoeken. Deze gaat dan zo snel mogelijk in bestelling zodat u binnenkort al van uw nieuwe keuken kunt genieten. U kunt een afspraak maken voor een adviesgesprek, door het formulier op onze website in te vullen. Wij hebben dan alle tijd voor u en u kunt in alle rust uw keuzes maken. Een nieuwe keuken in Amerongen uitzoeken doet u immers niet in 10 minuten.

Een exclusief ontwerp van uw maatwerk keuken of interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

UWMAATKEUKEN.NL

CONTACT

STEPHENSONSTRAAT 25
4004 JA TIEL
TEL. 0344-600020

Selecteer een pagina