Houten keukens op maat.

Bent u op zoek naar een houten maatkeuken? Bij uwmaatkeuken.nl heeft u een enorme keuze uit vele verschillende houtsoorten. Zo kan uw droomkeuken bijvoorbeeld gemaakt worden van eiken fineer maar ook van berken, noten of teak fineer. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Houten maatkeukens in iedere gewenste kleur

De houten keukens op maat zijn bij uwmaatkeuken.nl in iedere gewenste kleur te verkrijgen. Wij maken niet alleen de maatkeukens in onze eigen werkplaats ook hebben wij een eigen spuiterij waar wij iedere kleur kunnen maken die u maar wilt. Samen met u kijken we welke kleur het beste bij uw interieur past. Één van de laatste trends zijn de modere eiken keukens gebeitst in een donkere kleur. Is dit niet helemaal uw stijl en ziet u liever een landelijke eiken keuken met een blanke of  white wash afwerking? Dit alles is mogelijk bij uwmaatkeuken.nl. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek. Wij voorzien u graag van persoonlijk en eerlijk advies op maat.

Keukenbladen voor houten maatkeukens

Bent u benieuwd wat voor een keukenblad
het beste bij uw houten keuken past?

Houten keukens in diverse stijlen

U kunt de houten keukens op maat onderverdelen in verschillende stijlen. Landelijke houten keukens, Moderne houten keukens en Greeploze houten keukens. Ieder stijl heeft haar eigen unieke kenmerken. Zo wordt een moderne houten maatkeuken vaak in een zwarte kleur of in een white wash kleur gebeitst. Bij een landelijke maatkeuken wordt er juist vaak gekozen om de keuken blank af te lakken.

Keukenapparatuur

 

Siemens, Gaggenau, Bosch, Miele, Bora of Novy. Modern keukenapparatuur voor uw houten keuken op maat.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

UWMAATKEUKEN.NL

CONTACT

STEPHENSONSTRAAT 25
4004 JA TIEL
TEL. 0344-600020

Selecteer een pagina