Keukens en interieurs op maat.

Uwmaatkeuken.nl is onderdeel van ‘Van de Scheur interieurbouw’ Wij zijn al jaren gespecialiseert in het maken van interieurs op maat. Zo kunt u bij ons terecht voor uw keuken op maat, garderobekast op maat, tv meubel op maat, eiken en pvc vloeren en nog veel meer. Wij verzorgen uw complete interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ontdek de charme van een handgemaakte keuken

Een handgemaakte keuken kan geheel naar wens worden samengesteld. En daar zijn we bij Uwmaatkeuken.nl dan ook erg goed in. Al meer dan 12,5 jaar verzorgen wij schitterende keukens op maat. Daarbij gaan we uit van de vragen en behoeften van onze klant. Wij luisteren goed naar u. Zo kunnen we uw wensen toepassen in uw handgemaakte keuken. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Daarnaast bieden we u uiteraard een uitstekende service. Samen zorgen we voor een handgemaakte keuken van topkwaliteit!

Exclusieve keukenbladen

Bij een exclusieve keuken op maat hoort een exclusief keukenblad. Een prachtig marmer werkblad met een mooie adering? Keramiek of toch een strak design Hi-macs blad?

Hoe komt een handgemaakte keuken tot stand?

Wilt u inspiratie opdoen voor uw nieuwe keuken? In onze showroom in Lienden laten we u graag een greep uit de vele mogelijkheden zien. Vergelijk verschillende stijlen en materialen met elkaar. En vergeet ook zeker niet om even in de werkplaats te kijken. Vervolgens bespreken we wat uw wensen zijn en maken we een schets van uw ideale opstelling. Die wordt vervolgens omgezet in een 3D-ontwerp. Zo krijgt u een realistisch beeld van uw handgemaakte keuken op maat. De maten worden nauwkeurig opgenomen, zodat de keuken exact op maat gemaakt kan worden.

Een maatwerkkeuken zonder zorgen

Een maatwerk handgemaakte keuken is een investering waar u jarenlang plezier van heeft. Wilt u een houten keuken, een landelijke keuken of een moderne handgemaakte keuken? Het is allemaal mogelijk. U heeft een ruime keuze uit verschillende soorten materialen. Bovendien kunnen wij in onze eigen spuiterij iedere kleur maken, die u maar wilt. Wij vinden een goede service erg belangrijk. Ook het verzorgen van het leidingwerk of het afwerken van de wand en het plafond behoren daarom tot de mogelijkheden. Bij uwmaatkeuken.nl geven wij u graag deskundig advies. Ontdek de charme van een handgemaakte keuken. Wij vertellen u graag alles over een keuken op maat.

Een exclusief ontwerp van uw maatwerk keuken of interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

UWMAATKEUKEN.NL

CONTACT

STEPHENSONSTRAAT 25
4004 JA TIEL
TEL. 0344-600020

Selecteer een pagina