Keukens en interieurs op maat.

Uwmaatkeuken.nl is onderdeel van ‘Van de Scheur interieurbouw’ Wij zijn al jaren gespecialiseert in het maken van interieurs op maat. Zo kunt u bij ons terecht voor uw keuken op maat, garderobekast op maat, tv meubel op maat, eiken en pvc vloeren en nog veel meer. Wij verzorgen uw complete interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Modern, strak en opgeruimd: greeploze keukens op maat

Greeploze keukens op maat zijn sinds een aantal jaar in opkomst en niet zonder reden. Ze zien er strak, afgewerkt en modern uit en hebben een rustige en overzichtelijke uitstraling. Steeds meer mensen zien hier de charme van in. Greeploze keukens op maat zijn bovendien tijdloos en u zult er jarenlang plezier van hebben. Niet alleen omdat u het niet zat raakt, maar ook omdat met de beste materialen wordt gewerkt. Bij Uwmaatkeuken.nl is dit ons streven en zien wij graag dat u een hele poos vooruit kunt met uw nieuwe aanwinst.

Exclusieve keukenbladen

Bij een exclusieve keuken op maat hoort een exclusief keukenblad. Een prachtig marmer werkblad met een mooie adering? Keramiek of toch een strak design Hi-macs blad?

Greeploze keukens op maat waar u vanaf het ontwerpproces bij betrokken bent

Doordat wij handgemaakte keukens leveren zijn wij van begin tot eind bij het proces betrokken en wordt uw keuken tot in de kleinste details naar uw wensen aangepast. Dankzij onze eigen spuiterij kiest u de kleur die u in gedachten heeft, zonder aan bepaalde schema’s vast te zetten. In onze werkplaats worden greeploze maatwerk keukens zorgvuldig gemaakt en heeft u veel keuze in materialen en afwerking. Ook is het mogelijk om leidingwerk, stukadoren en schilderwerk aan ons over te laten.

Doe inspiratie op in onze showroom in Lienden

Zo bent u voor greeploze keukens op maat laten maken van begin tot eind bij ons aan het juiste adres en wordt u nauw in het ontwerpproces betrokken. Wij maken een 3D-keukenontwerp aan de hand van uw wensen en mogelijkheden, zodat u een helder beeld krijgt van de keuken die in uw huis tot leven kan komen. Is het niet helemaal naar wens? Wij passen uw feedback toe zodat we tot het juiste eindresultaat komen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? In onze showroom in Lienden kunt u inspiratie opdoen.

Een exclusief ontwerp van uw maatwerk keuken of interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

UWMAATKEUKEN.NL

CONTACT

STEPHENSONSTRAAT 25
4004 JA TIEL
TEL. 0344-600020

Selecteer een pagina