Exclusieve keukens en projecten op maat.

Uwmaatkeuken.nl is onderdeel van ‘Van de Scheur interieurbouw’ Wij zijn al jaren gespecialiseert in het maken van interieurs op maat. Zo kunt u bij ons terecht voor uw keuken op maat, garderobekast op maat, tv meubel op maat, eiken en pvc vloeren en nog veel meer. Wij verzorgen uw complete interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Exclusieve keukens op maat zijn voorzien van de nieuwe snufjes

Zijn exclusieve keukens op maat voor u onbereikbaar? Dat hoeft helemaal niet het geval te zijn. Uwmaatkeuken.nl voorziet u graag van de keuken die u in gedachten heeft, zonder dat u van bepaalde wensen afstand hoeft te doen. Een exclusieve keuken kenmerkt zich door het gebruik van bepaalde materialen en de nieuwste technische snufjes. Het straalt één en al luxe uit, maar is bovendien helemaal op uw wensen afgestemd. Wij gaan graag met u in gesprek: hoe ziet uw droomkeuken eruit?

Exclusieve keukenbladen

Bij een exclusieve keuken op maat hoort een exclusief keukenblad. Een prachtig marmer werkblad met een mooie adering? Keramiek of toch een strak design Hi-macs blad?

Exclusieve keukens op maat: een combinatie van uw wensen en mogelijkheden

Uwmaatkeuken.nl is al 12,5 jaar specialist in het leveren van exclusieve keukens op maat. Heeft u liever een combinatie van meerdere stijlen, zoals landelijk, modern of greeploos? Wij maken het u graag helemaal naar de zin. Doordat onze keukens handgemaakt zijn kunnen wij uw wensen tot in de kleinste details doorvoeren. In onze eigen spuiterij mengen we de exacte kleur die u in gedachten heeft en in onze werkplaats werken we met veel verschillende materialen. Zo komt uw exclusieve keuken echt tot leven.

Betrokken van ontwerpfase tot oplevering

Aan de hand van uw wensen en mogelijkheden maken wij een 3D-ontwerp. Exclusieve maatwerk keukens zijn uniek en helemaal afhankelijk van de stijl en behoeften die u heeft. Wanneer ons ontwerp volledig naar wens is gaan we aan de slag. We zijn van de ontwerpfase tot het opleveren van uw keuken betrokken en werken daarbij nauw met u samen. Exclusieve keukens op maat laten maken is een ware belevenis en we hopen dat u er bovenal van zult genieten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs in onze showroom en laat u inspireren.

Een exclusief ontwerp van uw maatwerk keuken of interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

UWMAATKEUKEN.NL

CONTACT

STEPHENSONSTRAAT 25
4004 JA TIEL
TEL. 0344-600020

Selecteer een pagina