Exclusieve keukens en projecten op maat.

Uwmaatkeuken.nl is onderdeel van ‘Van de Scheur interieurbouw’ Wij zijn al jaren gespecialiseert in het maken van interieurs op maat. Zo kunt u bij ons terecht voor uw keuken op maat, garderobekast op maat, tv meubel op maat, eiken en pvc vloeren en nog veel meer. Wij verzorgen uw complete interieur.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Een exclusieve keuken op maat.

Bent u op zoek naar een exclusieve keuken op maat die voldoet aan al uw wensen en behoeften? Bij een op maat gemaakte keuken bedoelen wij ook echt op maat gemaakt. Iedere kast wordt tot de millimeter nauwkeurig gemaakt. Een exclusieve keuken wordt gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn voorzien van de nieuwe technische snufjes. De afwerking van de exclusieve keukens zijn erg hoog. Dit komt ook omdat al onze keukens met de hand gemaakt worden. Al onze handgemaakte keukens zijn van erg goede kwaliteit en hebben luxe uitstraling. Top kwaliteit en goede service staat bij ons hoog in het vaandel.

Exclusieve keukenbladen

Bij een exclusieve keuken op maat hoort een exclusief keukenblad. Een prachtig marmer werkblad met een mooie adering? Keramiek of toch een strak design Hi-macs blad?

Exclusieve projecten op maat

Bij ons is er meer mogelijk dan alleen exclusieve maatkeukens. Wij kunnen u compleet ontzorgen door uw complete interieur op maat te maken. Wij maken onder andere Garderobekasten op maat, Tv-meubels op maat, Badkamermeubels op maat en nog veel meer. Alles wat met interieur te maken heeft vind u bij uw Van de Scheur interieurbouw. Zelfs leveren en instaleren wij eiken en pvc vloeren. Zo maken wij u complete project af. Een groot voordeel hiervan is dat u één aanspreek punt heeft voor uw complete exclusieve interieur. Uw interieur wordt compleet op elkaar af gestemd op basis van uw eigen wensen en behoeften.

Mogelijkheden van exclusieve maatwerk keukens en interieurs.

Wat zijn nu precies de mogelijkheden bij een keuken of interieur op maat? Eerlijk gezegd zijn de mogelijkheden eindeloos. We kunnen het interieur van vele verschillende materialen maken. Alles hangt samen met welke stijl interieur u kiest. Wilt u een strak modern interieur of kiest u een tijdloos landelijk interieur. Wellicht heeft u zelf al een persoonlijke voorkeur en ideeën. Dit is erg fijn en kunnen wij direct aan de slag met het ontwerpen van uw exclusieve interieur op maat.

Een exclusief ontwerp van uw maatwerk keuken of interieur.

Van 3d ontwerp tot eindresultaat!

Bovenstaand handgemaakt interieur is een perfect voorbeeld van een handgemaakt interieur wat tot in detail uitgevoerd is. Er is door de opdrachtgever gekozen voor een moderne stijl. Alle meubels zijn geheel greeploos uitgevoerd. De handgemaakte keuken is het pronkstuk van het interieur. Het kookeiland is geheel push to open uitgevoerd en de zijden zijn met het front in het verstek gezet. Dit geeft een prachtige moderne uitstraling. De garderobekasten zijn gemaakt van Decolegno plaatmateriaal en passen perfect bij de eiken white wash parket vloer. 

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt uw meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

UWMAATKEUKEN.NL

CONTACT

STEPHENSONSTRAAT 25
4004 JA TIEL
TEL. 0344-600020

Selecteer een pagina